Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Félek a hungaristáktól + a...

Félek a hungaristáktól + a Skinheadoktől! Van okom félni tőlük? Vagy melyiktől kell jobban félni?

Figyelt kérdés
nemvagyok cigány se zsidó .... lehet hogy az a bakancs vagy az a fekete kabát rémít meg vagy a zene vagya sál nemtudom de félek tőlük ....Amikor elmegy melletem egy az utcán akkor összerezzenek Segitsetek légyszi ! 15/L
2010. jan. 6. 15:42
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
10%

én náci vagyok jol ismerem a hungaristákat skinheadeket

ok nélkül nem bántunk senkit sem.mi sem ök sem.kivéve ha zsido vagy vagy ilyesmi.szoval ameddig nem masirozol vörös csillagos fülbevaloval addig nincs okod félni.

2010. febr. 15. 11:08
 32/44 anonim ***** válasza:
78%
én meg a cigányoktól félek
2010. febr. 15. 13:15
 33/44 anonim ***** válasza:
70%
és asszem a gyilkosságokba a cigányok vezetnek egy utca hossznyival :S
2010. febr. 15. 13:16
 34/44 anonim ***** válasza:
73%
Semmi okod félni! Nem bántanak ők, csak a butító média/vélemények miatt félsz tőlük valószínűleg. Ha mélyebb belelátásod lenne, rájönnél, nem hogy félnivalód nincs tőlük, de még a TE javadat is akarják szolgálni azzal, hogy "ilyenek". Szóval, ne félj tőlük! :)
2010. febr. 15. 14:45
 35/44 anonim ***** válasza:
0%

nem sokkal jobbak mint a cigányok, ugyanúgy többnyire fiatalok vagy aluliskolázottak és ebből kifolyólag primitívek. Természetesen vannak kivételek:) 1-2% :'D

van az expert skin vagy náci vagy ki tudja minek hívják magukat, akik már próbálják keverni nícsét meg wágnert meg a szezont a f@szommal és esetleg még felveszik őket töri szakra, hogy valamennyire igazolhassák maguk de azoktól se várj sokat:D bár azok többnyire sztem ártalmatlanabbak. próba szerencse:D

2010. febr. 15. 18:02
 36/44 anonim ***** válasza:

Én nemzeti érzelmű vagyok. Utálom a skinheadeket.De csak,mert divatból azok.

Egyszer 5 cigánnyal szemben megvédett 3 igazi hungarista. Tehát inkább 10 hungarista álljon körül,mint 2 cigány.

2010. márc. 20. 17:30
 37/44 anonim ***** válasza:
80%

En skinhead vagyok,es sok skinhead es hungarista haverom van,es mi ok nelkul nem bantunk senkit sem!

Ha nem vagy cigany,akkor nincs okod felni!Ha meg cigany vagy,akkor meg takarodj vissza Indiaba!

15/L

2010. márc. 23. 22:13
 38/44 anonim válasza:
49%
hungarista + skinhead nagyon nagy különbség. skinhead-eket ütni kell, hungaristákat tisztelni :D
2010. ápr. 5. 18:54
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

18:54-es valaszolo!

Szerintem nem a skinheadeket kell utni,hanem teged,te retineger!

2010. ápr. 6. 21:02
 40/44 anonim válasza:

egyáltalán nincs okod félni :)

nekem is van pár nemzeti érzelmű barátom, és nagyon jó fejek.

amíg nem tettél semmi olyat ami okot adna rá, nem bántanának, meg amúgy sem mert lányt eleve nem bántanak.

barátnőm is félt tőlük addig, amíg be nem mutattam őket neki. sokkal érettebbek,értelmesebbek szerintem.

inkább a cigányoktól félnék a helyedben..

a hungaristák (akiket én ismerek legalábbis) udvariasak, segítőkészek, viccesek, és biztonságban érzed magad velük. (16-17 évesekről beszélek.)

és nem minden a külső, mert akárki hordhat bombert, terepgatyát vagy bakancsot, az a fontos hogy mit érez.

16/L

2010. jún. 20. 14:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!