Félek a hungaristáktól + a Skinheadoktől! Van okom
félni tőlük? Vagy melyiktől kell jobban félni?
11/44 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat ! :) Nemtudom csak félek valamiért de legalább mostmár tudom ,hogy nembántanak ez azér megnyugato ! am erre felé nagyon sok a hungarista skinheadböl kevesebb van azér de vannak azok is ..
12/44 A kérdező kommentje:
nemkamu nemszoktam hazudni kedves 16_03
Amíg kevesen vannak és nincsen a kezükben hatalom, ártalmatlan bohócok. Ha kormányra kerülnek, akkor lásd 1944 ősze.
2010. jan. 6. 16:11
Tele van a hócipőm az ilyen kamu, provokatív kérdésekkel.
Én is nagyon félek minden 15 év körüli csajtól, aki elmegy mellettem, mert leteper, megerőszakoltatja magát, majd feljelent.
Hagyjuk már!!!
2010. jan. 6. 16:16
ha többen vannak akkor esélyes, ha többen vannak és isznak akkor még esélyesebb de ez mindenkiről elmondható, csak azt kiafaszt érdekel ha 50kilos retromajmok jönnek:D
amugy a kezemet tenném arra, hogy ha vannak 20an csutt részegen lányokat akkor se bántanának
2010. jan. 6. 16:17
hát nemtudom.. én sem a béke megtestetsítőjét látom egy kopasz, katonaruhás, bakancsos srácban.. szélesebb ívben is kerülöm őket az utcán, mint másokat..
2010. jan. 6. 16:18
Hát nem tudom... Nekem bejönnek! xD
17/L
2010. jan. 6. 16:34
16:11 44ben hatalmonn lévő Hungaristáknak közük nincs "ezekhez". Ők először lőtték volna Dunába az ilyen beilleszkedni, dolgozni, lázadni vágyó fiatalokat.
Tény, hogy félnivalód nincs. Viszont az ábrázatuk, viselkedésük az erőszakot juttatja eszedbe, ezért rezzensz össze talán.
2010. jan. 6. 16:59
19/44 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat ! am van 1 muksi akitől nagyon félek mert télleg nagyon rideg a számomra ahogy öltözik (NEM KELL ELHINNI DE ÍGY VAN) : árpádsávos sál a fél arcán,Barna bomberdzseki n.magyarország árpádsávos felvarrok hátul a nyakán a divisio jele vagyis ami a zenekarnak ami a német főtiszteknek a horogekreszt fölött volt ... fehér-fekete gyakorló,Acélbetétes bakancs piros füzös, már egyszer szoltam neki ,hogy nemsokezegy kicsit ?! Annyit mondott hogy: Nekem nem ha valakit zavar nenézzen oda vagy ássa elmagát ! amikor meg megkérdeztem hogy miért csinálja ezt azt mondta:Szálasi nagy ember volt kellenek követök akik ugyan azt valják mint ,ő de ők már nem olyanok nem mindedjikőlyük valja 100% ba a hungarizmust .... Szebb jövőttel elköszönt és elment és kukkot nem tudtam szólni ... de ha vele találkozok akkor is mindig összerezzenek nemtudom miért hiszen vele már beszéltem ....:S:S
Megevett? Nem.
amúgy: "mindegyikőjük". :)
Ui.: Én szeretem őket. :D Talán olyanok, mint a vadállatok, ha nem látják a félelmet a szemedben, akkor nem bántanak. :DD Azaz: ha látják, hogy szereted őket, akkor nem bántanak, hehe. :))
2010. jan. 6. 18:39
Kapcsolódó kérdések: