Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Véleményetek szerint voltak...

Lumpenproletár kérdése:

Véleményetek szerint voltak politikai összefüggései annakidején a Labancz Anna gyilkosságnak vagy pedig nem és tényleg az az ember volt a tettes akit Asperján György a könyvében megnevezett?

Figyelt kérdés

Én mielőtt elolvastam Asperján György könyvét-először még 2007-ben(A Labancz Anna gyilkosság)sokaktól hallottam hogy politikai okokból ölték meg Annát(tudott az orvosokról sok olyan dolgot ami politikailag ártott volna nekik...stb.)de a könyvben az író annyira világosan"vezeti végig"az eseményeket hogy engem meggyőzött.

Arra lennék kíváncsi hogy a Tisztelt fórumozóknak mi erröl az egészről-a Labancz Anna gyilkosságról a véleménye illetve meglátása.

Persze nem tudom mennyi választ fogok kapni(fogok-e egyáltalán...)mert bár az országban sok embernek van véleménye erröl a"témáról"egyrészt már elég régen történt másrészt meg ugye...szerencse is kell egy-egy itteni"kérdés"kitárgyalásához"mert ha éppen tizenéves srácok veszik észre hát nekik ugye(érthetően)semmit nem mond ez a"sztori"...

Abban bízom hogy itt is"kifogok"olyan nagyszerű embereket mint ITT:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__566..

nneddudgi ÉS Pro Patria bár nincsenek egy véleményen"viszik"a kérdést és jobbnál-jobb(elgondolkodtató)válaszokat tesznek le az asztalra!

Bár itt is lennének ilyen"zászlóvívők"!

2014. máj. 17. 07:59
1 2 3
 21/23 valweaver ***** válasza:

Anna ma lenne 77 éves.

Már több mint 53 éve halott.Nem kerülhet a feledés homályába!

2023. okt. 25. 19:31
 22/23 valweaver ***** válasza:
Anna gyilkosa már 54 éve hallgat.Remélem,hogy a szörnyü tett súlya , a bűn eltitkolása rányomta bélyegét az egész életére! Egy ember életének erőszakos kioltását nem szabad felejtenünk!
ápr. 19. 20:00
 23/23 valweaver ***** válasza:
Ismét eltelt egy év, Anna 78. születésnapját ünnepelhetné, ha egy bosszúálló impotens hősszerelmes 54 és fél éve nem oltja ki az életét! A tettes még mindig hallgat...
okt. 25. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!