Véleményetek szerint voltak politikai összefüggései annakidején a Labancz Anna gyilkosságnak vagy pedig nem és tényleg az az ember volt a tettes akit Asperján György a könyvében megnevezett?
Én mielőtt elolvastam Asperján György könyvét-először még 2007-ben(A Labancz Anna gyilkosság)sokaktól hallottam hogy politikai okokból ölték meg Annát(tudott az orvosokról sok olyan dolgot ami politikailag ártott volna nekik...stb.)de a könyvben az író annyira világosan"vezeti végig"az eseményeket hogy engem meggyőzött.
Arra lennék kíváncsi hogy a Tisztelt fórumozóknak mi erröl az egészről-a Labancz Anna gyilkosságról a véleménye illetve meglátása.
Persze nem tudom mennyi választ fogok kapni(fogok-e egyáltalán...)mert bár az országban sok embernek van véleménye erröl a"témáról"egyrészt már elég régen történt másrészt meg ugye...szerencse is kell egy-egy itteni"kérdés"kitárgyalásához"mert ha éppen tizenéves srácok veszik észre hát nekik ugye(érthetően)semmit nem mond ez a"sztori"...
Abban bízom hogy itt is"kifogok"olyan nagyszerű embereket mint ITT:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__566..
nneddudgi ÉS Pro Patria bár nincsenek egy véleményen"viszik"a kérdést és jobbnál-jobb(elgondolkodtató)válaszokat tesznek le az asztalra!
Bár itt is lennének ilyen"zászlóvívők"!
Anna ma lenne 77 éves.
Már több mint 53 éve halott.Nem kerülhet a feledés homályába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!