Hogy lehet hogy rengeteg vezető beosztásban lévő ember zsidó?
Két lehetőség.
1. Zsidó világ összeesküvésnek vagyunk a szemtanúi.
2. Szorgalmasak és tanulnak azért megkapják jutalmukat.
A zsidók összetartóakká váltak, segítik egymást, jól szervezettek és nagyon gátlástalanok, hataloméhesek.
Van édesapámnak egy barátja, aki elég magas körökben mozog.
Gyakran látok rajta Dávid csillagos nyakláncot, egyszer rá is kérdeztem, hogy zsidó-e.Ő azt mondta, dehogy és így felelt "Tudod mennyit jelent ez az üzleti életben?".
a szorgalom meg a képzettség a mai világban már nem elég. ők nagyban csinálják azt amit mások kicsiben.
hogy messzire nem menjek mostanság kezdőként állást mondjuk a közszférában protekció nélkül aligha kapsz meg. az ismeretség számít....náluk volt pár generáció aki följutott a csúcsra és szisztematikusan ügyelnek az utánpótlásra. hogy miképp jutottak fel azok a csúcsra arra is meglehet a válasz de a tehetség szorgalom bla bla dolgokon túl már akkor is elkellett ilyen olyan "plusz"
"a szorgalom meg a képzettség a mai világban már nem elég. ők nagyban csinálják azt amit mások kicsiben.
hogy messzire nem menjek mostanság kezdőként állást mondjuk a közszférában protekció nélkül aligha kapsz meg. az ismeretség számít....náluk volt pár generáció aki följutott a csúcsra és szisztematikusan ügyelnek az utánpótlásra. hogy miképp jutottak fel azok a csúcsra arra is meglehet a válasz de a tehetség szorgalom bla bla dolgokon túl már akkor is elkellet ilyen olyan "plusz" "
Na és az ilyen gondolkodás az ami miatt nem leszel magas pozícióba. Mert meg elégszel azzal h hát úgy is egy zsidót felvesznek helyettem és fölösleges küzdeni és tenni azért h jobb legyen. A zsidók legtöbbje megtanulta h így nem szabad gondolkozni. Ők még most tesznek azért, tanulnak és sikerre viszik. Akiben van ambíció és kitartás sok mindent el tud érni, persze tudom én h könnyebb okolni a zsidókat, pedig nem ők felelősek más bajáért. Sok sikeres nem zsidó is él a világon akik képesek voltak tenni és sikeres az életük. Zsidók között se mindenki vezető.
sokat dolgoztam zsidókkal.
maguk közt azt mondják a fehérekre, hogy goj.
közéjük születni kell, ha valaki fel is veszi a vallásukat, arra is élete végéig kívülállókén tekintenek.
családi szövetségekben élnek, és ez szépen hierarchikusan szerveződik egyre jobban felfelé, és szűkül a vezető réteg.
majd a tetején egy család van, aki a tényleges hatalmat gyakorolja.
mindig a saját érdekeik a legfontosabbak, minden más ezután jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!