Pár száz, vagy ezer év múlva szinte eltűnnek a rasszok a Földről a globalizáció hatására? Nem lesznek fehérek, feketék, sárgák hanem egybeolvadnak és csak egy nagy rassz lesz?
http://www.youtube.com/watch?v=ZsZjoxNPAL8
http://www.youtube.com/watch?v=wpn1dspzaB0
Miért jó ha eltűnik a fehér rassz? Mert a fehér nem volt szolga eddig. Sokat lázad, feltalál, gondolkozik, alapít. A többi rassz fekete sárga már voltak szolgák. Jól teljesítettek. A fehéreket ezért akarják eltüntetni oltásokkal melegekkel multi butítással. Jah és persze a nemzetek eltörlése a másik fontos dolog.
Észak Koreáról hallottál már?
Vagy ez neked új?
Különbséget kéne tenni néhány dologban. Elsősorban a néhány, a sok és a mind közötti különbségtétel fontos. Aztán az, hogy miből és miféle megalapozottsággal vonunk le következtetéseket. Ha pedig még a genetikát is ismeri valaki csak úgy nagy vonalakban, ilyen kérdés eszébe sem jut, mert tudja, hogy több ezer év alatt sem lesz nagy egybeolvadás. Sok oka van annak.
Aki azt mondja, bármi lehet, ezt csak azért mondhatja, mert nem korlátozzák az ismeretek. Sajnálatos, de nem lehet bármi, mert annak ellentmondanak a természettörvények. És azokat nem lehet korrumpálni, csak úgy egyszerűen hatnak. Semmitől sem zavartatva.
Az egybeolvadás természetesen nem lehetséges. Mint ahogy szerintem Darwin elmélete is hibás. Elvégre ha mi vagyunk a fejlettebbek azért fejlődtünk hogy életben maradjunk, stb. akkor miért vannak majmok? Nem kellett volna eltűnniük?
Kettő keverék fekete apa fehér anya gyerekek vannak ma is. Ez nem lehetetlen. Viszont a teljes egybeolvadás az eléggé.
Viszont az tény hogy a fehéreket nem szeretik.
Jah és persze összeesküvés igen igen. Legyintsetek csak.
impotencia? Rák? autista? bill gates? remélem beoltatjátok magatokat.
"Mint ahogy szerintem Darwin elmélete is hibás. Elvégre ha mi vagyunk a fejlettebbek azért fejlődtünk hogy életben maradjunk, stb. akkor miért vannak majmok? Nem kellett volna eltűnniük?"
Aki ilyet leír, ne csodálkozzon, hogy olyan hiteles, mint Gyurcsány és Orbán együttvéve.
"Azok meg nem fognak fellázadni, mert se nemzeti se más közösségi tudatuk nem lesz."
Miért, ha én mondjuk egy kameruni-holland félvér vagyok, akkor csal nyálcsorgatva nézem, hogy egy rakás zsidó zsarnokoskodik felettem, de ha fajtiszta holland vagy kameruni vagyok, akkor már automatikusan hős szabadságharcos leszek és életcélom lesz a zsidók elleni küzdelem?
Elég egyszerű világképed van...
"Miért, ha én mondjuk egy kameruni-holland félvér vagyok, akkor csal nyálcsorgatva nézem, hogy egy rakás zsidó zsarnokoskodik felettem, de ha fajtiszta holland vagy kameruni vagyok, akkor már automatikusan hős szabadságharcos leszek és életcélom lesz a zsidók elleni küzdelem?"
Ez az. Ezek abban hisznek h egy " keverék" népnek nem lehet identitása és ezt akarják elérni a zsidók h ki tudják használni őket. Hülyeség, de mi nem az ami a kurucról indul el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!