Pár száz, vagy ezer év múlva szinte eltűnnek a rasszok a Földről a globalizáció hatására? Nem lesznek fehérek, feketék, sárgák hanem egybeolvadnak és csak egy nagy rassz lesz?
Ezt nem lehet tudni.
Egyelőre ilyen irányba haladunk, de bármi közbejöhet.
Még az is lehet, hogy 150 év múlva Kína lesz a vezető világhatalom és kitalálják, hogy a kínai a felsőbbrendű faj és mindenki mást kiirtanak és csak ők maradnak.
Ezerféle forgatókönyv lehet.
Kedves 3-as, ez mégis miért lenne jó a zsidóknak?
Miért nem jó nekik a jelenlegi helyzet?
Mert mondjuk a jelenleg nincsenek monopolhelyzetben.
Akkor az egész világ az övék lehet és majd irányítják a korcsokat.
Azok meg nem fognak fellázadni, mert se nemzeti se más közösségi tudatuk nem lesz.
Minél nagyobb a létszám, annál kisebb a kohézió.
62%-os te ha ezeket komolyan gondoltad akkor te beteg vagy, de nem kicsit. Szerintem jobb ha minél hamarabb elmész egy elmegyógyintézetbe, legalább egy kivizsgálásra.
Milyen erőltettet bevándorlásról beszélsz? Offold le a kuruc.info-t és észre veszed h töredéknyi bevándorló van Európában mint eddig hitted.
Jajaja.
Áruld már el nekem, h akkor mi ez a nagy multikulti szerelem és miért csinálnak úgy fent mintha nem lenne gond a bevándorlással meg ezzel az egésszel?
Ha racionálisan gondolkozol a cigányokat már rég ki kellett volna paterolni keletre, mindenhol csak a baj van velük.
Ehelyett mi van?
t"öredéknyi bevándorló
van Európában mint eddig hitted."
Persze.
Itt is töredéknyi bevándorló volt, sőt máig annyi van. mert a 99% ma már állampolgár:)
Szal ne dobálózz itt nekem statisztikával.
Népszámláláskor is kijött h itthon 200 ezer cigány van?
Na ne....
"A forgatókönyv szerint nem marad majd csak egy fajtiszta meg egy korcs nép."
dafuq?!
Mi az, hogy fajtiszta meg korcs nép?
Mitől az az egyik és nem az a másik?
Miben nyilvánul ez meg? Hogyan akarnak uralkodni?
Miért ne lenne nemzeti vagy közösségi tudatuk?
Miért fogná vissza a kevert rassz őket a lázadástól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!