Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Támadtak már be kajakra az...

Támadtak már be kajakra az utcán? Miért? Meg tudtad magad védeni?

Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 18:11
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
84%

Igen.

Munka után a buszt vártam és jött szép arcú roma.Aztán cigit kértek nem adtam mert nem cigizek.Jöttek a dumával stb.. majd fenyegetés arcoskodás.A kezét rázta az arcom előtt én meg arra már ütöttem.Lehet én voltam a "támadó" aki először ütött de átlépte azt a határt a kis cigány amit nagy nem kellett volna.

Összeverekedtünk az egyiknek betört az orra a másiknak a térdét rúgtam el.Majd elfutottak.Persze bicskát is használtak a mocskok és meg is vágták a tenyerem.Azt összevarrták.

Megjegyzem nem úsztam volna meg ennyivel ha nem tanulok 3 évig kraw magát

2014. máj. 2. 18:16
 2/29 anonim ***** válasza:
86%
Tolem laptopot raboltak el, odaleptek, rantottak el, en persze fogtam, meg kiabaltam, teljesen leblokkoltam es remegtem, sose voltam meg ilyen helyzetben. Utolag persze vegiggondolva latom hogy el kellett volna engedni a gepet es utni oket, de akkor keptelen voltam gondolkodni. Hiaba tanultam azelott technikakat, maga a harci helyzet teljesen leblokkolt, ezt nem lehet "tanulni".
2014. máj. 2. 18:27
 3/29 anonim ***** válasza:
92%

Este partyból mentem hazafelé és két roma meg akart erőszakolni.

Külsőre törékeny nőnek tűnök, eléggé meglepődött ez a kettő, amikor a földre terítettem őket.

Nagyon régóta küzdősportágakat űzök, több sportágban is jeleskedem, fel vagyok készülve az ilyesmikre.

Bár igazán nem mertem ellátni a bajukat, mert még én jártam volna rosszul.

Szóval, ha nem 1 falka támad rám, hanem 1-2 ember, akkor megtudom magam védeni.1 falka esetén én is a futást választanám.

2014. máj. 2. 18:58
 4/29 anonim ***** válasza:
80%
Egyszer két barna bőrű fickó láttam, hogy sokáig követ az utcán, aztán egyszer csak beértek, és az egyik megkérdezte, hogy parázom-e, mire válaszoltam, hogy nem. Erre odalépett nemsoká a másik egy olyan szöveggel, hogy hogyha nem adom oda a telefonomat, akkor úgy betöri a képemet, hogy mit tudom én mi... Én ezt félrelöktem, és elfutottam. Tudom, szégyen a futás, de hasznos...
2014. máj. 2. 19:08
 5/29 anonim ***** válasza:
28%

NEm, soha semmi ilyen nem fordult elő velem, sőt az ismerőseimmel sem.

Kicsit túlparázzátok ezt a dolgot, az az érzésem.

2014. máj. 2. 19:09
 6/29 A kérdező kommentje:
Ki parázza túl, feltettem egy kérdést, ők válaszoltak.
2014. máj. 2. 19:23
 7/29 anonim ***** válasza:
78%
6-os vagy jó környéken laksz vagy szerencsés volt, vagy nem mászkálsz rosszkor rossz helyen. Isten adja, hogy így maradjon neked...
2014. máj. 2. 19:29
 8/29 anonim ***** válasza:
61%

"NEm, soha semmi ilyen nem fordult elő velem, sőt az ismerőseimmel sem.

Kicsit túlparázzátok ezt a dolgot, az az érzésem."

Nekem meg az, hogy hazudsz.

2014. máj. 2. 19:54
 9/29 anonim ***** válasza:
79%
Jöttem hazafelé este 9-10 körül, szemben jön 2 c**ány aztán az egyik az vállal nekem akart jönni, azt hitte majd félre húzódom miatta de nem tettem és meglöktük egymást majd én mentem tovább, erre az a ... vissza futott és hátba rúgott de szerencsére fel tudtam kelni és tudtam ütni egyet az orrára, utána a haverja elrángatta magával.Megúsztam horzsolásokkal az esetet.
2014. máj. 2. 19:56
 10/29 anonim ***** válasza:
31%
Hát nem tudom tényleg, de én pont olyan környéken lakok dél dunántúlon, ahol a a legtöbb faluban 60-80 százalék a cigányok aránya, de van olyan falu is ahol szinte már csak kizárólag roma mindenki,de engemet soha senki nem támadot meg még az utcán még anyi se hogy beszolt volna valaki vagy ilyesmi. Volt már hogy idegen kért tölem cigit, denem szoktam osztogatni mert sztem mindenki vegyen magának én se kérek idegenektöl ha nincsen, da amikor közöltem hogy nincs nálam vagy ha épp dohányoztam hez az egy van akkor tudomásul vetté, és tovább mentek, pedig nem vagyok se kigyúrt vagy olyan komoly megjelenésű teljesen átlagos. ugy tényleg, minden vicc vagykötekedés nélkül kíváncsi lennék hogy HOL történnek meg ezek a dogok veletek????? Számomra anyirán elképzelhetetlen hogy valaki ismeretlen csak úgy megtámadjon az utcán vagy akárhol.Amúgy érdekes hogy egyböl mindenki azt irja hogy cigányok támadták meg, mintha magyar ilyet soha nem is tenne.........mindez olyan elképzelhetetlen számomra.most lepontozhattok, de nekemez a tapasztalatom, hazudnák ha azt mondanám, h valaha is kerültem volna ilyen helyzetbe, de még ismerösöktöl se hallottam h történ vna ilyen velük, úgy hogy tényleg nem értem....
2014. máj. 2. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!