Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ti hogyan képzeltek el egy...

Ti hogyan képzeltek el egy drogdílert? Szerintetek milyen a drog kereskedelem Magyarországon?

Figyelt kérdés
Hallottam már olyan fű ellenes érvet, hogy aki füvet vesz, az a pénzével a szervezett bűnözést, prostitúciót meg miegymást támogatja, mert hogy oda megy a pénz. Tapasztalataim szerint ez egyszerűen nem így van, legalábbis Magyarországon biztos nem. Főleg nem a fűnél, de szerintem keményebb cuccoknál sem. Ez egy kereskedelmi ágazat, ami azért működik, mert igény van rá, de még a "magasabb" szinteken sem igazán szervezett, fegyveres maffiákról van szó, hanem elsősorban baráti, ismeretségi alapon történő kereskedelemről. A dealerek pedig a közhiedelemmel ellentétben nem viselnek fegyvert, nem futtatnak k*rvákat, nem árulnak füvet 10 éveseknek, és nem nyálcsorgató agresszív mindenre képes vadállatok. Sima emberek, igen többnyire fura figurák, de csak kereskedők. Ebből élnek, mert így alakult az életük. Mit gondoltok?

2014. ápr. 27. 00:13
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ha tényleg volt ilyen eset, hát elég gáz, hogy a rendőrség erre pazarolja az idejét. De amúgy én sem hiszem, hogy azért rászállnának valakire, mert itt kiír valamit.
2014. ápr. 27. 15:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
53%-os. Hazudsz mint a vízfolyás. Egy anonim beírás semmit nem bizonyít. Vagy forrást vagy hagyd ezt az "azt hallottam.." dumát. Urban legend.
2014. ápr. 27. 15:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"Volt már aki innen lett feljelentve , lementve az oldal, ip cím kikérve, és az illető nem is gondolta volna hogy ez lesz!

És bizony bizonyítékként szerepelt, amit itt kijelentett. "

Közérdekű közlemény:

-Azt az embert láthatjuk most akinek a többedmagával van tele a GYK.hu

Ez az ember veszélyes! A hadsereg, hadvezetés kategóriában Katona, Moszados, Légiós. A rendőrség kategóriában rendőr őrnagy, a Törvények, Jog kategóriában pedig ügyvéd!

Ne fárassz.

De ha mégis:

Kérem kivizsgáltatni hogy 10kg kokain szállitmányt várok a mai nap folyamán. Az ágy alatt fogom elrejteni. Ha rendőrt látok a ház előtt robbantani fogok a legközelebbi kapitányságon mert elrejtettem ott 1 bombát múlt héten.

2014. ápr. 27. 16:49
 14/17 anonim válasza:
Segítsen valaki szerezni gyorsan. A 17. kerületben hol van greenes?
2014. ápr. 27. 17:06
 15/17 anonim válasza:
100%
Igazat kell adnom a kérdezőnek, magyarországon a marihuánnának semmi köze a "maffia"-hoz, az árusított füvek 3/4-ét hétköznapi emberek termelik, olyanok mint te meg ÉN. És a díllerekkel is ez a helyzet semmiben nem térnek el a cba-s eladótól, max abban, hogy ez illegális, persze nem szeretnék senkit buzditani, hogy most csavarjon egyet, de azért az elretentést túlzásba viszik:) ha érdekel a téma írj privátba szivesen válaszolok bármien kender, kokain, lsd-25, varázsgomba és egyéb drogok terén...
2014. máj. 21. 23:38
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én egy spanomon keresztül vásárolok be, a dílerrel nem is találkozom. Amúgy nem hiszem, h a fűdílerek egyéb bűncselekményeket is elkövetnének.

Egyszer láttam, amikor a rendőrök kipakoltak egy autót, a vezető keze az autó tetején, széttárt lábak, ruházat átvizsgálása. Tök átlagos csávónak tűnt melegítőben meg pólóban. Persze lehet, h más miatt állították meg.

2015. febr. 18. 10:03
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
A fűdílerek kispályások, és akitől veszed, az is dolgozik valakinek. A nagy lóvé a kokain és heroinkereskedelemben van, de őket nem fogod megtalálni. Általában van valami vállalkozásuk, cégük, amin keresztül mossák a pénzt, és nem villognak BMW-vel, meg fuxokkal, azok max a beosztottjaik.
2015. febr. 27. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!