Ti hogyan képzeltek el egy drogdílert? Szerintetek milyen a drog kereskedelem Magyarországon?
"Volt már aki innen lett feljelentve , lementve az oldal, ip cím kikérve, és az illető nem is gondolta volna hogy ez lesz!
És bizony bizonyítékként szerepelt, amit itt kijelentett. "
Közérdekű közlemény:
-Azt az embert láthatjuk most akinek a többedmagával van tele a GYK.hu
Ez az ember veszélyes! A hadsereg, hadvezetés kategóriában Katona, Moszados, Légiós. A rendőrség kategóriában rendőr őrnagy, a Törvények, Jog kategóriában pedig ügyvéd!
Ne fárassz.
De ha mégis:
Kérem kivizsgáltatni hogy 10kg kokain szállitmányt várok a mai nap folyamán. Az ágy alatt fogom elrejteni. Ha rendőrt látok a ház előtt robbantani fogok a legközelebbi kapitányságon mert elrejtettem ott 1 bombát múlt héten.
Én egy spanomon keresztül vásárolok be, a dílerrel nem is találkozom. Amúgy nem hiszem, h a fűdílerek egyéb bűncselekményeket is elkövetnének.
Egyszer láttam, amikor a rendőrök kipakoltak egy autót, a vezető keze az autó tetején, széttárt lábak, ruházat átvizsgálása. Tök átlagos csávónak tűnt melegítőben meg pólóban. Persze lehet, h más miatt állították meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!