Miért nem mennek rá a rendőrök a nyíltan illegális szereket forgalmazó emberekre?
Facebook-on is több olyan oldalt láttam,ahol szteroidokat,fogyasztó csodaszereket,szintetikus drogokat árulnak.Emellett tele van az internet apróhirdetésekkel és a kutya nem szól nekik.
Bezzeg,engem a múltkor fél órán keresztül faggattak,hogy miért van nálam egy levél gyógyszer doboz és leírás nélkül,pedig csak mentem haza munkából az autómmal.
Mert nincs rendőr.
Másrészt nem biztos, h tudnak róla, mert ha jelentik a Face törli.
Az is lehet, h külföldről megy az egész.
"tele van az internet apróhirdetésekkel és a kutya nem szól nekik."
Te pl szóltál nekik, ha már egyszer megtaláltad?
Hát igen, ez egy nagyon jó kérdés.
Azért nem foglalkoznak ilyesmivel, mert akkor dolgozni is kellene, utána járni a dolgoknak, ami nem egy egyszerű feladat.
Sokkal egyszerűbb az autósokat baszogatni forever!
Én hívogassam a rendőröket,hogy elmondjam nekik azt,amit egyébként is tudnak?Felesleges...
Csak nem értem,hogy aki elszív itta környéken egy füves cigit,arra ugranak rögtön(mielőtt valaki megjegyezné,nem magamra gondoltam),de akik nagy tételben árasztják az emberek közé a sok retket,azoknak senki nem szól.
"Én hívogassam a rendőröket,hogy elmondjam nekik azt,amit egyébként is tudnak?"
Miből veszed, hogy tudják? Hivatalból nem nagyon indítanak nyomozást, csak bejeletntésre.
"Bezzeg,engem a múltkor fél órán keresztül faggattak,hogy miért van nálam egy levél gyógyszer doboz "
Látod csak foglalkoznak vele.
Szerintem nem számolnak be neked, hogy mikor és hány embert kapcsoltak le. De attól még szép számban kapják el őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!