Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért magyarul szólal fel az...

Miért magyarul szólal fel az EU parlamentem, a jegyzeteivel?

Figyelt kérdés
O.V nyelvismerete angol tárgyalási.

2014. ápr. 13. 14:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Asszem a CNN-nek vagy a BBC egy műsorában adott interjút angolul a Fletó botránya után. Nagyon jól beszél angolul (sokkal folyékonyabban, mint Gyurcsány), még akkor is ha a magyar akcentusa nagyon erős.

Gondolom azért magyarul beszélt, hogy a magyaroknak ne kelljen angolról fordítani, amikor a híradóban bejátszák. Schulz jobban beszél angolul, mint Orbán, és én még csak németül hallottam beszélni az EU parlamentben (pedig ő az EU Parlament elnöke), csak az azon kívüli interjúkban és sajtótájékoztatókon hallottam angolul beszélni. Sőt az EU elnökét is mindig csak franciául hallottam még felszólalni.

Egyébként abból indulok ki, hogy az ott ülő sok okos ingyenélő nagyrésze sem tud nagyon jól angolul, így gondolom nekik így is, úgy is kell fordítani.

2014. ápr. 13. 17:37
 12/14 A kérdező kommentje:
Én kifejezetten örülök, mondjuk hogy magyarul beszél, sok EU parlamentes videó érdekelne, csak sajnos nem tudok franciául, angolul és sajnos nincs lefordítva.
2014. ápr. 13. 18:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Azért, mert O.V. valójában nagyon buta ember. Hiába a jogvégzettsége, hiába a sok vacak, amit összeolvasott, mert muszáj volt, műveletlen és ostoba ember. Fél a technikától, még mobiltelefont is alig mer használni, és még ma is a kis kockás füzetkéjébe ír mindent.

Nyelveket nem tud, és nem bízik meg senkiben, hogy hitelesen fordítják le a szavait. No és persze, ő MAGYAR. 100%-ig. :)

Csak azt sajnálom, hogy nem jelenik meg bő gatyában, fokossal, pörge kalappal a fején, kalocsai mintás zekében. Aznap röhögném magamat félholtra, az biztos.

2014. ápr. 13. 19:40
 14/14 anonim ***** válasza:
13., ja mert láttuk, hogy a mobilok tényleg mennyire biztonságosak, Merkel tudna mesélni!
2014. ápr. 14. 13:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!