Az nem propaganda jellegű dolog, hogy a kereskedelmi csatornák kizárólag pozitívan mutatják be a zsidó népet?
Tegyük fel,hogy 0 tudással csak az RTL híradóját nézem.
Ez alapján,tudom hogy a zsidók ellen súlyos népirtást követtek el 70 évvel ezelőtt, még hozzá nagyon gonosz, szívtelen pszichopata emberek.
Manapság néhány gonosz gyilkos elnyeri a méltó büntetését, illetve a kormány milliárdokkal támogatja a hazai zsidóságot hiszen egy ilyen szörnyű dolog után meg is érdemlik.
Na de ha már van némi tudásom akkor tudom,hogy Izraelben azaz a zsidó államban gyakorlatilag előkészítik a palesztin holokausztot, gyereket ölnek meg, terrorizmus gyanújával mészárolnak le embereket.
Tudom,hogy a legbrutálisabb kommunista vezetők zsidók voltak, például Rosenfeld azaz Rákosi Mátyás.
Azonban ezt nem az RTL-ből tudom,tőlük csak annyit tudok,hogy a zsidókkal alaposan elbántak és most ezért kárpótlást érdemelnek...de akkor ez már propaganda hiszen teljes mértékben pozitív színben tüntetik fel őket, sosem volt még olyan hír amelyben egy zsidót negatívan próbáltak bemutatni, ellenben például több magyar érzelmű emberrel...
Nem ertem, hogy ez a video mivel bizonyitana a bombasztikus es propogandista kitalaciot: "palesztin" holokauszt.
Eloszor inkabb probald megerteni a holokauszt szo jelenteset.
Nem, a videobol egesz mas derul ki. Megpedig az, hogy az izraeliekben evtizedekig fel sem merult, hogy barki lehet olyan hulye, hogy hisz a palesztin propagandanak. (Gondold el pld, hogy mar sokan eltek a ma is elo enberek kozul 1964-ben, amikor Arafat megalapitotta (a Kreml strategainak javaslatara) a palesztin nepet. Tehat NEM regmult esemenyrol van szo. Megis elmagyaraztak itt nekem, hogy Izrael olyan, mintha MO-bol kihasitanak a Dunantult. Vagyis fogalmuk sincs MAi embereknek arrol, hogy evezredek ota ott elo zsidokrol, MINDIG zsido tobbsegu teruletekrol van szo.) Az Izraeliek nem is figyeltek propagandara. Ezert ha megnezed, az interneten ossze-vissza vagott videok, hazug forditasok, stb jelennek meg - pelda erre az altalaTOK (nem allitom, hogy altalad) belinkelt propaganda oldal is.
Az altalad belinkelt videon pedig arrol van szo, hogy vegre az izraelieknek is leesett a tantusz, es ok megprobaljak az o igazukat elmondani. Errol beszelnek a megszolaltatottak - sajnos tul keson kaptak eszbe.
A wikipedia pedig ne mondd, hogy nem targyilagosabb mint egy propaganada-lap.
milyen palesztin propagandáról beszélsz te szerencsétlen papagá'jjjj'? (magyarok vagyunk magyarul beszéljünk)
a palesztin propaganda hol jelenik meg? mert,hogy én itt nem hallok belőle semmit az biztos! ellenben az egész világon minden lapban megjelenő izraelivel!
azt mindenhol harsogják,hisz az összes fősodratú média a kezükben van.. nem hiszek neked öreg! izraeli többség csak a 20 század eleje óta van a szentföldön! amikor elkezdődött a kivándorlás. amikor beérett a theodor hertz munkája. országfoglaló,betolakodók! akik elűzték,megölték az ottani őslakosokat. hiába véded magatokat!
Tenyeken en nem vitatkozom.
Csak javaslom, hogy ird be a youtube-be, hogy "palestine", aztan nezd meg miket dob ki. De azt is beirhatod, hogy "Israel", es nezd meg, hogy miket dob ki. A 80% legalabb - mindket esetben - palesztin propaganda.
Egy masik megjegyzes a mediarol:
Kb masfel hete a palesztinok felrobbantottak a beketargyalasokat. Ok: a palesztinok azt kovetelik, hogy Izrael ismerje el oket, mint palesztin nemzeti allamot. Erre Izrael HAJLANDO, ha a palesztinok elismerik Izraelt, mint zsido nemzeti allamot. A palesztinok azonban erre NEM HAJLANDOK, AKKOR SEM, HA IZRAEL A 67-ES HATAROKRA VONUL VISSZA.
Kerdem en, miert nincs ezzel tele a vilagsajto? Ja, mert nyilvanvaloan a palesztinok a hibasak - es ugye az nem hir.
Emberek, 2014-t írunk, hónapokra online vissza lehet nézni az összes híradót minden tévécsatornán.
Viszont onnan törölgetnek néhány részletet. Mert soha sem egyeznek a műsorok időtartalmai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!