Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az nem propaganda jellegű...

Az nem propaganda jellegű dolog, hogy a kereskedelmi csatornák kizárólag pozitívan mutatják be a zsidó népet?

Figyelt kérdés

Tegyük fel,hogy 0 tudással csak az RTL híradóját nézem.

Ez alapján,tudom hogy a zsidók ellen súlyos népirtást követtek el 70 évvel ezelőtt, még hozzá nagyon gonosz, szívtelen pszichopata emberek.

Manapság néhány gonosz gyilkos elnyeri a méltó büntetését, illetve a kormány milliárdokkal támogatja a hazai zsidóságot hiszen egy ilyen szörnyű dolog után meg is érdemlik.

Na de ha már van némi tudásom akkor tudom,hogy Izraelben azaz a zsidó államban gyakorlatilag előkészítik a palesztin holokausztot, gyereket ölnek meg, terrorizmus gyanújával mészárolnak le embereket.

Tudom,hogy a legbrutálisabb kommunista vezetők zsidók voltak, például Rosenfeld azaz Rákosi Mátyás.

Azonban ezt nem az RTL-ből tudom,tőlük csak annyit tudok,hogy a zsidókkal alaposan elbántak és most ezért kárpótlást érdemelnek...de akkor ez már propaganda hiszen teljes mértékben pozitív színben tüntetik fel őket, sosem volt még olyan hír amelyben egy zsidót negatívan próbáltak bemutatni, ellenben például több magyar érzelmű emberrel...

2014. ápr. 4. 15:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
89%

Az RTL és mindenki más is egy híradót ad le, amiben a hírszerkesztők szerint fontosnak, relevánsnak ítélt hírek kerülnek bele. A tatabányai zsidótemető megrongálása fontos, mert Tatabányán történt és potenciálisan rasszista motivációjú ügy volt, ahogy a zsidóverés is. Ezekről beszélnek az emberek, érdekel sokakat.

A palesztin helyzet egy a milliónyi konfliktus közül a világban. A kongói polgárháború, a kolumbiai gerillák, a maláj iszlamisták ugyanúgy nem kerülnek bele a magyar híradóba, mint az épp aktuális palesztin robbantgatások. Cserébe a béketárgyalások igen és azokról adnak is le híreket.

Az, hogy az ENSZ egy bizottsági ülésén mit szavazott meg kb. egy online lap kishírének elmegy, de nem egy országos híradó egy estére jutó 12-15 hírének egyikeként. Tudod hány ilyen szavazás lezajlik egy ilyen ülésen? Nem, nem tudod, mert téged csak ez az egyetlen érdekel, a többi sokszáz pedig ugyanúgy hidegen hagy, mint minket ez ÉS a többi.

Hazugságokat, meg nem történt dolgokat nem adnak le, a hírek kiválogatásának joga a csatornáé. Vonatkoznak rájuk a magyar médiatörvények, így perelhetőek is félrevezetésért.

Tudod melyik az a weboldal amelyikre nem vonatkoznak ezen, mert amerikai szerver és VPN mögé bújnak a szerkesztőik és ezáltal azt hazudnak a honlapjukon, amit nem szégyellnek, mindenféle kontroll vagy külső minimumelvárás nélkül? Szerintem tudod.

2014. ápr. 4. 19:44
 12/27 A kérdező kommentje:

Hm...szóval a palesztin helyzet egy a milliónyi között?...igaz!

De ez a hír mégis fontos: "Ortodox zsidókra lőtt egy palesztin rendőr" - [link]

Ugyanakkor az,hogy a palesztinok nem utazhatnak a zsidókkal egy buszon az már nem fontos...

[link]

Pedig hát kit érdekel,hogy milyen merényleteket hajtanak végre, hiszen milliónyi ilyen van.

De ha a zsidók megverése itthon nagy horderejű dolog,akkor a magyarok megverése miért nem az a határon túl?

Zsidó verés Magyarországon: -nem fontos mert zsidót vertek,de fontos mert Magyarországon verték meg-,

Magyar verés Szerbiában: -nem fontos mert külföldön történt,fontos mert magyart érintett-, tehát a két dolog egyenlő.

De mégsem!A zsidó verés sokkal fontosabb (nekik)...

2014. ápr. 4. 22:25
 13/27 anonim ***** válasza:
89%

"Ugyanakkor az,hogy a palesztinok nem utazhatnak a zsidókkal egy buszon az már nem fontos... "

Fontos vagy nem, de HAZUGSAG!!!!

Nem kell, hogy higyj nekem, menj ki Izraelbe, szallj fel egy buszra. Nem fogjak megkerdezni toled, hogy palesztin vagy-e, zsido, vagy barmi mas.

2014. ápr. 5. 08:02
 14/27 anonim ***** válasza:

Ja es megegy: vallasos zsidok egy csoportja egy zsido szent helyen imadkozik. Mikor kijonnek az epuletbol, palesztin rendorok lonek rajuk. Egy ember a helyszinen meghal, tobben sulyosan megsebesulnek (es kesobb a seruleseikbe belehalnak).

Nem hiszem, hogy ha imadkozo magyarok csoportjata lottek volna szlovak, roman vagy barmilyen rendorok, es halal, sebesules lett volna a kovetkezmenye, akkor azt nem adtak volna le BARMELY csatotnan a hirek kozott.

2014. ápr. 5. 08:09
 15/27 anonim ***** válasza:

"De ha a zsidók megverése itthon nagy horderejű dolog,akkor a magyarok megverése miért nem az a határon túl?

Zsidó verés Magyarországon: -nem fontos mert zsidót vertek,de fontos mert Magyarországon verték meg-,

Magyar verés Szerbiában: -nem fontos mert külföldön történt,fontos mert magyart érintett-, tehát a két dolog egyenlő.

De mégsem!A zsidó verés sokkal fontosabb (nekik).."

Ha egy zsidó vallású magyart megvernek, az magyar verés Magyarországon, vallási okokból. Mert mi különböztet meg Téged vagy engem egy átlagos magyar zsidótól? Genetikailag nagyjából megkülönböztethetetlenek vagyunk, ugyanazt a nyelvet beszéljük, ugyanúgy öltözködünk stb. legfeljebb a vallás lehet különbség, de gyakran még az sem...

Egyébként bár nem igazán nézek TV-t, de azért Malina Hedvigről szerintem volt szó az RTL klubban is. Meg eleve, igenis szó van a külföldi magyarajkú emberek megveréséről.

Tudom, hogy elvből utálod az RTL Klubot, nekem meg mindegy, mert nincs TV-m, nem nézem, de azért ami sok az sok...

2014. ápr. 5. 11:44
 16/27 dickharta ***** válasza:

az eredeti kérdésben: 'előkészítik a palesztin holokausztot'!

annak már mindjárt vége van! 50 éve tart,és senki nem tett semmit.

2014. ápr. 6. 12:18
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Fura egy holokauszt az, amely 50 eve tart, az arabok kezdtek azalatt vagy 6 haborut, es az aldozataik szama (harcosok, terroristak, civilek egyutt) nem eri el az 50 ezret.

Beszajkoztak neked valami hulyeseget, te neg papagalykent ismetelgeted.

2014. ápr. 6. 18:03
 18/27 dickharta ***** válasza:

50 ezer,mi?! igaz a legtöbben elmenekültek,de te honnan vetted ezt az 50 ezret szerencsétlen papagáJ?!

[link]

2014. ápr. 7. 08:49
 19/27 anonim ***** válasza:

Te papagalykodsz itt egy propaganda oldallal!!!!!!!!!!

Valamivel targyilagosabb oldalak

[link]

(ha nehez az angol, akkor a tablazatok az oldal vegen)

Ezt sem art megnezned: a muzulman allamok EGYMAS KOZOTTI konfliktusai a Kozel Keleten

[link]

(halottak szama a jobb szelso oszlopban)

[link]

[link]

2014. ápr. 7. 12:34
 20/27 anonim ***** válasza:

A wikipédia tárgyilagos?

[link]

2014. ápr. 9. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!