Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Férfiak, nincs elegetek az...

Férfiak, nincs elegetek az ilyen nőkből?

Figyelt kérdés
Akik egyenlőség címszóval elvárják, hogy kevesebb munkáért ugyanannyit vagy többet kapjanak. Lehet szó az egyenlőség alatt az iskolai kivitelezésekről, tesi órákról, de felnőtt korban is a munka. Sokan elvárják, hogy kevesebbet dolgozzanak ( ez sokszor így van ) és ugyanannyit vagy többet kapjanak mint a férfiak, mert hogy ezek a férfi disznók...?
2014. márc. 30. 14:51
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
De igen, utálom az ilyen akcióhülyéket. Sajnos egy férfiellenes világban élünk.
2014. márc. 30. 15:01
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Mond már egy olyan munkahelyet ahol kevesebbet dolgozhat egy nő azonos munkakörben?
2014. márc. 30. 15:07
 3/10 A kérdező kommentje:
szerelő, gyártósor, mo-n. pl.: gyárak, mint pl. a tvk, budapesten is sok helyen.
2014. márc. 30. 15:41
 4/10 anonim ***** válasza:
12%
Nincs, mert most hallom tőled először, hogy bárki ilyet követelne, pedig sok feministát ismerek.
2014. márc. 30. 16:09
 5/10 lindmayer ***** válasza:
82%
és a gyártósor mellett a férfiak nem minimálbért kapnak?
2014. márc. 30. 16:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Még senkitől sem hallottam ilyet, hogy kevesebb munkáért miért nem keres többet. Azt meg pláne vitatom, hogy férfiellenes világban élünk. Sok nő ugyanazért a munkáért

kevesebb fizetést kap. Én is és sok ismerősöm. Pedig a végzettségünk, tapasztalatunk nem marad el tőlük. Sok helyre fel sem vesznek dolgozni. Ha már szültem az a baj, ha még nem, akkor pedig az. Anyám pedig gyári munkás és egyáltalán nem mondható rá, hogy keveset dolgozik, sőt. Láttam mit csinálnak, mert ott voltam szakmai gyakorlaton.

A tesi órai kivételezés is jogos, ha havizik valaki. Megnézném, hogy melyik férfi ugrálna és futkosna úgy, hogy lábba sugárzó gyomorgörcs, hányinger és hőhullámok

gyötrik.

2014. márc. 30. 16:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Kevesebbet kell teljesíteniük x-y munkahelyeken? Talán mert a nők fizikai felépítésben teljesen más teherbíró képességgel rendelkeznek mint a férfiak. Részemről sose volt semmi gondom ilyesmiből, olyankor egy férfitársam se szidja a nőket mikor este vacsorával várnak haza, vagy épp kitakarítják a lakást.
2014. márc. 30. 22:55
 8/10 A kérdező kommentje:

Jogos utolsó, csak akik itt válaszoltak, pont a jókhoz tartoznak. Dolgoztok, családi kötelességet láttok el. De mi van ott, ahol a nő semmit nem csinál? Nem főz, nem mos, nem takarít. Ott mire fogja?

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..

Nem pont ide tartozik, de jól látszik, ő is mondja: uralkodni akar a férfiak felett. Az ilyenek?

Egyébként örülök, hogy vita nélkül kulturált körülmények között válaszoltatok, köszönöm :)

2014. márc. 30. 23:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Uralkodni... hát szerintem uralkodni erős túlzás, jó régen az volt ugye a normális mikor a férj szó szerint az úr volt a háznál, de mára... Szerintem az a legjobb mikor férj-feleség egyenjogú, mármint, döntéseket, kérdéseket együtt hozzák/vitatják meg, az élet többi területén meg szerintem megvan mindenhol az előny és a hátrány, férfiak nagyobb teljesítőképességgel rendelkeznek fizikailag, nők meg például jobban kenik-vágják az irodai munkákat. :)
2014. márc. 30. 23:29
 10/10 anonim ***** válasza:

"uralkodni akar a férfiak felett."

És? Egyes férfiak meg a nők felett akarnak uralkodni. Nem vagyunk egyformák. Elég unalmas hely lenne a világ, ha mindenki ugyanúgy gondolkodna.

2014. márc. 31. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!