Férfiak, nincs elegetek az ilyen nőkből?
Még senkitől sem hallottam ilyet, hogy kevesebb munkáért miért nem keres többet. Azt meg pláne vitatom, hogy férfiellenes világban élünk. Sok nő ugyanazért a munkáért
kevesebb fizetést kap. Én is és sok ismerősöm. Pedig a végzettségünk, tapasztalatunk nem marad el tőlük. Sok helyre fel sem vesznek dolgozni. Ha már szültem az a baj, ha még nem, akkor pedig az. Anyám pedig gyári munkás és egyáltalán nem mondható rá, hogy keveset dolgozik, sőt. Láttam mit csinálnak, mert ott voltam szakmai gyakorlaton.
A tesi órai kivételezés is jogos, ha havizik valaki. Megnézném, hogy melyik férfi ugrálna és futkosna úgy, hogy lábba sugárzó gyomorgörcs, hányinger és hőhullámok
gyötrik.
Jogos utolsó, csak akik itt válaszoltak, pont a jókhoz tartoznak. Dolgoztok, családi kötelességet láttok el. De mi van ott, ahol a nő semmit nem csinál? Nem főz, nem mos, nem takarít. Ott mire fogja?
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
Nem pont ide tartozik, de jól látszik, ő is mondja: uralkodni akar a férfiak felett. Az ilyenek?
Egyébként örülök, hogy vita nélkül kulturált körülmények között válaszoltatok, köszönöm :)
"uralkodni akar a férfiak felett."
És? Egyes férfiak meg a nők felett akarnak uralkodni. Nem vagyunk egyformák. Elég unalmas hely lenne a világ, ha mindenki ugyanúgy gondolkodna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!