Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lesz Nemzeti Italbolt?

Lesz Nemzeti Italbolt?

Figyelt kérdés
Ha igen, nem fog összeomlani a gazdaság? Az odáig oké, hogy óvodák közelében nem lehet majd kocsma, de azért valljuk be, hogy rengeteg szórakozóhely meg egyéb helyek tönkre mehetnek így. Mi ennek az igazságtartalma?

2014. márc. 26. 10:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, hogy ezt meg lehetne csinálni. Mi történne a kocsmákkal?

Meg én falusi gyerek vagyok, nem szégyellem :D(igaz most Pesten tanulok), szóval nálunk ha egy kis iszogatás van, akkor bor meg pálinka fogy. Na ezeket kb. soha nem vesszük kocsmában vagy boltban. Hanem pincészetben, ismerőstől veszünk bort, házi pálinkát. Azt nem hiszem, hogy a pincéket bezáratnák.

Jó néha lecsúszik 1-2 sör a melegben, meg másfajta rövidital. Meg persze városban kicsit másabb, de szerintem ezt lehetetlen lenne megcsinálni.

2014. márc. 26. 19:22
 12/12 anonim válasza:
Bocs a 10 év késésért, megjöttem. 😅 Na, mi lett ezzel a dologgal? Elkaszálták? Miért? Azóta se került elő a téma?
okt. 18. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!