Van élet a tejüvegen túl?
Figyelt kérdés
8 hónapja egy Nemzeti Dohányboltban dolgozom mely úgy lett kialakítva, hogy lakni is lehet benne, a főnököm pedig ragaszkodott hozzá, hogy éjszaka se hagyjam el, költözzek be oda és hát én beköltöztem, mert a főnököm biztos jövedelmet ígért az elkövetkezendő 20 évre. Internet, TV, telefon van, ha beteg vagyok az orvos házhoz jön, víz, gáz szintén van bekötve, az élelmet pedig a főnököm hozza mindig. A fizetésemet online shoppolásokkal költöm el, de mindezt megengedheti magának a főnököm a bevételből. Viszont nagy hátránya a dolognak, hogy azóta nem hagytam el a boltot és már kezdem elfelejteni azt a világot ami a tejüvegen túl van. Történt azóta vmi érdekes oda kint?2014. márc. 23. 19:58
2/5 anonim válasza:
Lesz meint rezsi csokkentes meg tobb a lebarnult ember akik oreg embereknek segitenek eltunni a foldrol .
4/5 anonim válasza:
Zombi apokalipszis.
Most komolyan! Rengeteg minden! Nem akarsz felmondani és boldog életet élni? És, igen: Van élet a tejüvegen túl! Csak fel kell fedezni! Mondj fel, és tedd ezt!
Indulj sétának a rakparton, csodáld meg a Dunát ahol a "dinnye héj" van -József Attila verse szerint-, közben fogyassz el egy fagyit valami undorítóan hangzó (Mascarpone-s fagyi) néven!
Élvezd ki az életet ameddig csak lehet! Az idő ketyeg. Tik-Tak-Tik-Tak.
5/5 B.Ági válasza:
Szörnyű, embertelen, még a rabszolgatartók is emberibbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!