Most még hagyni kell a birkákat Simonon rágódni, mert ugye 10.000-s egyenlegű bankszámlák meg 240 millió ismeretlen eredetű forint az az összeg, ami a magyar gazdaságot hátráltatja és semmi más.
2014. márc. 22. 23:32
2/8 anonim válasza:
23:32 köszönjük a magyarázatot hogy egyik tolvaj miért jobb a másiknál.
Nemzeti italbolt am valószínű választás utánra tervezik.
Viszont ne tévesszen meg senki a zászló mindegyik csak tolvaj. A ti pénzetekből van hatalmas ház, meg több száz millió. Azt ti keresitek meg nekik. Ők meg elveszik tőletek. Ezt nevezik demokráciának. Megmondhatod melyik családnak szeretnél fizetni.
2014. márc. 22. 23:39
3/8 anonim válasza:
Vicces lenne ha egy sörért is külön boltba kéne menni... arról nem beszélve, hogy akkor már előre látom a hirtelen meggazdagodott embereket, mert az alkohollal még nagyobb biznisz lenne mint a dohánnyal...
2014. márc. 22. 23:46
4/8 anonim válasza:
""Mikortól lesznek Nemzeti Italboltok?""
Nem lesznek nemzeti italboltok, felesleges a baloldal választási lejárató kampányát itt is ismételgetni.
2014. márc. 23. 01:19
5/8 anonim válasza:
2015-RE tervezi a figyesz.Tv-ben tavaly beszéltek róla,hogy lesz.Boltos ismerős is mondta,hogy lesz ha nem lesz váltás.Ez lejárató kampány,nem mostani ügy már,csak a választás miatt nem beszélnek erről.Nem fog köpni a saját levesébe ha érted.
2014. márc. 23. 02:05
6/8 anonim válasza:
Elírtam "Nem lejárató kampány"
2014. márc. 23. 02:06
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem lesz. Akkor már inkább Nemzeti Kocsmák lesznek. Egyébként a lopásokra térve, eza korrupciótól hemzsegő magyar politika szerintem a kommunista múltból ragadt ránk (fidesz mszp). Úgy gondolom ideje lenne a magyar népnek egy kicsit modernebb pártra szavazni és nem erre a kettőre. pl:LMP, MoMa ( tudom h bokros is még a régiek közé tartozik, de a legjobb gazdasági szakember az országban és olyanra szükség van.), esetleg jobbik, de ők csak ellenzéknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.