Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményed arról, hogy...

Mi a véleményed arról, hogy Csehország legalizálta a kis mennyiségű drogok használatát?

Figyelt kérdés
Nálunk is be fog ez következni a jövőben?
2009. dec. 16. 21:57
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Ne keverjük bele a liberalizmust, nem vagyok vele jóba. Az ésszerű gondolkodással viszont igen. Ha te alkoholos befolyásoltság alatt vezetsz embereket veszélyeztetsz (még akkor is ha szerinted nem így van). Ha én beszívok, nem veszélyeztetek senkit. Amíg nem ülök a volán mögé. Ilyen erővel sztrájkolhatnék egyből azért hogy csak a sofőröknek legalizálják, körülbelül ugyan annyira logikátlan..

Kedves utolsó! A szavazást szerintem intelligenciaszinthez és pszichológiai tesztekhez kéne kötni. Te mindkettőn megbuknál mert buta és labilis személyiség vagy. És nem, nem vagyok belőve mivel nem használok intravénás drogokat.

Egyébként ha kampányolsz a drogok ellen,kampányolj már kicsit az alkohol ellen is! Az már nem megy mert beleivódott a tehénszarszagú kultúrádba igaz?

Na de most komolyan. Azt írjátok már le a vagdalkozás helyett, hogy mi a kifogásotok az ellen, hogy más emberek legálisan tarthassanak maguknál kábítószert?

2009. dec. 17. 18:17
 22/30 anonim ***** válasza:
Te "agyoniskolázott" városi! Ha az emberek közé szabadítanád a kábszert, pláne olyat, ami függőséget okoz (nagyobbat, mint az alkohol, dohány), akkor gondolj kicsit a leendő bűnözési statisztikára. Az ilyen emberek, mint te, igen csak felrántanák a statisztikát. Javaslom, járd ki az általános iskolát, mielőtt drogkampányba kezdesz. Szerintem nem akarsz te olyan választási rendszert, mint amit „felvázoltál”. Ne szúrj ki még jobban magaddal, így is elég bajod lehet az életben (komplexus stb).
2009. dec. 17. 18:33
 23/30 anonim ***** válasza:

Nekem nincsenek komplexusaim, ellenben neked annál inkább.

És kösz de az általános nem móka, az egyetemet jobban élvezem. Te tudod mi az?

Eloszlatnám néhány tévhitedet: Elég nehéz lemérni a drogok függőségi rátáját de elárulom az alkohol és a dohány (illetve néhány gyógyszer), mivel fizikai függőséget alakítanak ki, az élen járnak. Egy kábítószer van ami bizonyítottan vezet előttük és ez a heroin (valamint a hozzá hasonló vegyületek, pl. ópium, morfium - ezeket ugyan csak használják napjainkban, gyógyítási célokra).

A másik pedig: Ha legálissá teszik, hogy az ember tartson magánál cuccot sajnos az nem jelenti azt, hogy biztonságos, ellenőrzött, állami forrásból szerezhetné be bárki is. Így a legdurvább túlzással sem nevezhető a dolog rászabadításnak. Az fogyaszt, aki eddig is megtette, mindössze nem büntethető érte. Ami logikus is, mindenki azt csinál magával, amit akar..

Egyéb érv, cáfolat, bármi? De most értelmeset írj kérlek ne a drog szó hallatán az agyadban riasztani kezdő sziréna konzervatív és érthetetlen melléktermékeit fröcsögtesd ki..

2009. dec. 17. 18:47
 24/30 anonim ***** válasza:
Jah és amit elfelejtettem. Tanulj meg különbséget tenni drog és drog között, informálódj. Előbb azt írod, hogy a fizikai függőséget okozó (mert ugye a nikotintól és az alkoholtól csak az úgy szintén fizikai függőséget kialakító vegyületek az "erősebbek") kábítószerek fellendítenék a bűnözési statisztikát. Aztán meg hogy ÉN lendítem fel a statisztikát. Szóval ezzel arra célzol hogy én heroinista vagyok. Hogy van hozzá pofád?? Érzékeld már a szavaid súlyát.
2009. dec. 17. 18:51
 25/30 anonim ***** válasza:

A továbbiakban akkor tárgyalok veled, ha megnézed a DROG és KÁBÍTÓSZER közötti eltéréseket (képzeld, nem ugyan az). Gondolom nem lesz nehéz, pláne így, hogy okos, értelmes egyetemistaként (bár nem kell az egyetemmel menőzni, ami nem több mint egy 3-5 éves tanfolyam, semmi több. Amúgy látszik az írásodból, hogy oda jársz/jártál... Remélem érted mire gondolok. Segítek, nem pozotívum.)

Mellőzd a későbbiekben a pökhendi, nagyzoló (az egyetemre, ahahahahah), stílusodat.

2009. dec. 18. 06:25
 26/30 anonim ***** válasza:

Először is én tudom mi a kettő között a különbség, egy korábbi kommentemből másolom:

"Először is az alkohol is drog de nem lovagolok a szavakon. Szóval jobb-e kábítószert (jogi kifejezés, a btk szerint illegális drogokat takarja) fogyasztani?"

Ergo minden kábítószer drog de nem minden drog kábítószer.

Másodszor is ha nem javasolgatsz nekem általános iskolát nem jön szóba az iskolázottság..

Mellesleg hiába romlott az oktatás, az egyetem még mindig nem tanfolyam szintű, mivel utóbbit is végeztem, tudom.

Egyéb? De most már a kérdéssel kapcsolatban..

2009. dec. 18. 09:13
 27/30 anonim ***** válasza:
Következzen. Írtsa csak ki magát a degenerált selejtje. Legalább nem kell rájuk golyót pazarolni.
2009. dec. 18. 18:43
 28/30 anonim válasza:

mennyi maradi ember van itt. Drog és drog között valóban sok különbség van. Aki havonta eltol 4-5 füves cigit semmi baja nem lesz nem okoz károkat másoknak, pozitiv hatással van a tudatra mivel hatása megkérdőjelezhetetlen ( rengeteg művész használta/használja..)

Ellentétben aki berúg az általában őrjöng üvöltözik stb.

2010. febr. 13. 21:54
 29/30 anonim válasza:

Itt sokan el vannak tévedve. Először is fűről van szó nem keménydrogokról! A fű egyáltalán nem gáz, pl arab országokban azt engedik és az alkoholt tiltják! NEM VÉLETLENÜL! A füves ember nem agresszív tudatánál van, és nem okoz nagy függőséget. Lásd hollandiát ott is legális és milyen jól élnek, béke és nyugalom van.

ellenben nézd Magyarországot:) erről ennyit!

2010. márc. 19. 14:44
 30/30 anonim ***** válasza:

Még jó, hogy több az alkoholista. :D

Nem cserélném le az alkoholt a fűre.

2010. márc. 19. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!