Szerintetek a Fidesz miért a házi pálinkafőzést legalizálta a házi cannabistermesztés helyett?
Szerintem az egész csak irracionális hagyománytisztelet meg Istenfélelem miatt történt!
Sokkal kevesebb baj származhat a "házi cannabis"-ból, amiről tudod, hogy egy egészséges növény amit te magad termesztesz, és maga a füves cigi is egy gyakorlatilag őskori technológiával előállított természetes dolog.
Ezzel szemben a házipálinka gyakorlatilag egy vegyszer, amit könnyű megfelelő szakértelem hiányában túl erősre, vagy olyan károsra főzni, amihez képest a fű kismiska.
Cannabis kapcsán elő szoktak állni mondjuk olyan érvvel, hogy növelné az adóbevételeket és stb. amikben még úgy van is ráció. De amit te itt összehordtál az egy értelmetlen baromság.
A pálinkát is tudom full házilag csinálni gyümölcstől a termékig. A cannabis meg nem kevésbé vegyszer, mitn az etil-alkohol.
20:37
Az alkohol is drog. Sőt képzeld, a gyógyszer is. Mondjuk engem nem érdekel, hogy melyik a legális, egyik se kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!