Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha a Jobbik lesz hatalmon,...

Ha a Jobbik lesz hatalmon, lehet tovább hallgatni Matisyahut? Jöhet a szigetre?

Figyelt kérdés

A haszid reggae előadója:

[link]

2009. dec. 16. 18:46
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:

"A politika nem szólhat bele a kultúrába." LOL vazze!!! Ember, nézz már körül. :)

Amúgy kötelező dolgok most is vannak amik nem tetszenek mindenkinek, úgyhogy ne attól fossál, hogy "nálunk mi lesz", hanem inkább azt figyelgesd, hogy "nálunk mi van".

2009. dec. 30. 09:19
 62/70 anonim ***** válasza:

"Ember, nézz már körül."

Na, mesélj, vicces fiú. :) Szereted a smiley-kat, nem? :)

Szóval: körülnéztem, hol volt idén/tavaly/tavaly előtt bármilyen kulturális rendezvény betiltva?

2009. dec. 30. 13:31
 63/70 anonim ***** válasza:
Ja mert szerinted az "A politika nem szólhat bele a kultúrába" egyenlő a "Nem tilthatja be"-vel? Na, ezért mondom hogy nézz kicsit körül. (már szmájli nélkül)
2009. dec. 30. 18:41
 64/70 anonim ***** válasza:

Körbenéztem, és nem láttam olyat, hogy kulturális rendezvényeket tiltottak volna be politikai okokból.

De ha te annyit látsz, akkor ahelyett, hogy lekezelően és sejtelmesen célozgatnál, talán HOZHATNÁL EGY PÉLDÁT!

2009. dec. 31. 18:15
 65/70 anonim ***** válasza:
60%

A politika a kultúrával nem csak azt teheti, hogy betilt valamilyen rendezvényt vagy nem tilt be.

Amit csinálnak az az, hogy nem adnak teret a más politikai oldalt képviselő művészeknek, illetve a nekik nem tetsző művészi alkotásoknak, tul.képp a nekik nem tetsző kultúrának. Ez nyilván minden politikai rendszer sajátja, de ezért mondom, hogy nem kéne azt írni, hogy a politika nem szólhat bele a kultúrába, mert sajnos-nem sajnos, igenis beleszól. Kőkeményen! Átír, kitöröl, cenzúráz, tilt...

2010. jan. 1. 12:19
 66/70 anonim ***** válasza:

Unom újra és újra megismételni a kérdést: HOL?

Ha ez így megy (mert szerintem nem) akkor biztos tudsz hozni legalább egy szem ilyen "elnyomott" művészt, ugye?

2010. jan. 1. 15:37
 67/70 anonim ***** válasza:

Mindig ilyenkor fújjátok a visszavonulót, amikor fel kéne mutatni valamit.

Mindegy, egy idő után rájönnek az emberek, hogy bár biztos jól hangzik ez a "közösen nyögjük az elrontott magyar demokrácia rabigáját" szöveg, és menő heroikusan elbukni a világgal szemben, csakhogy ez lázálom, délibáb...

2010. jan. 3. 02:44
 68/70 anonim ***** válasza:

1. Miért szólítasz meg T/2-ben? Tudtommal csak velem vitázol, nem velünk. Egyedül vagyok ám. Vagy azt hitted az anyukám súgja itt mellettem, hogy mit írjak?

2. Te is mindig csak azt ismételgeted, hogy hol tiltottak be kulturális rendezvényt, hol tiltottak be kulturális rendezvényt... ezt meg én unom.

De most anélkül, hogy játszanád a naivat, azt be kell ismerned, hogy ha végignézel a fősodrású médián, láthatsz egy jól körülhatárolható érdekcsoportot (nem, véletlenül sem a zsidókra gondolok, bár vannak azok is szép számmal), akik nem akarnak bizonyos - főleg nemzeti, antiglobalista és hasonló - értékek mentén szerveződő kulturális réteget támogatni. Magyarán leginkább csak az ilyen "éljen a multikulti", "az idegen szép, az idegen jó", "a másság erény" és hasonló jelmondatokkal dolgozó ideológiát képviselő embereket láthatsz, és akik ezektől kicsit is eltérnek, azokat hülyének, dilettánsnak, rossznak, értéktelennek meg mindenfélének titulálják, ha egyáltalán hagyják szóhoz jutni, és mindezt persze az egyenlőség és a másság elfogadásának jegyében.

A nekem nem tetsző értékeket vallók "elnyomását" másképp is meg lehet ám oldani, mint hogy betiltom. Manapság amúgy inkább ez a másik módszer megy. Fogom és a nekem tetszőnek nagyobb szócsövet, nagyobb teret biztosítok, magyarán, tolom alá a pénzt, erre pedig hadd ne kelljen sorolnom a példákat.

Konkrét példát annál is inkább sem szeretnék említeni, mert te meg az a fajta vagy szerintem, aki jön majd a kifogásokkal, hogy de ott és akkor azért az nem is úgy volt és nem is azért meg különben is mondjál másikat és ez így nem is igaz és és és... stb.

2010. jan. 3. 11:40
 69/70 A kérdező kommentje:
11:40: Igazat adok abban, hogy a média amit nyomat nem a legjobb, de sajnos ezt lehet eladni. Mélyen szántó műsort szeretnék olyan országban, ahol a többség fel sem fogja mit olvas? Ugyan, a buta tovább butul, sajnos ez így van rendjén.
2010. jan. 3. 16:24
 70/70 anonim ***** válasza:
Skacok, a baj az, hogy a nácizmut a nacionalizmussal keverjük és úgy beszélünk róla, mintha a nacionalizmus baj lenne vagy gonosz. A nacionalikzmus azt jelenti, "büszke vagyok a nemzetemre" Mindenki más, aki mást gondol róla, téved. Aki úgy gondolja, a saját nemzete feljebbvaló más népeknél és megkülönbözteti az embereket származásuk alapján, az rasszista, nem nacionalista. A XX. század elején még a nacionalista, a demokrata és a liberális ugyanazt jelentette. Csak ma senki nem tanul mielőtt jártatná a száját. Szívesen beíratnám a közélet teljes bandáját egy korrepetációra politológiából és történelemből.
2010. jan. 18. 10:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!