Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha a Jobbik lesz hatalmon,...

Ha a Jobbik lesz hatalmon, lehet tovább hallgatni Matisyahut? Jöhet a szigetre?

Figyelt kérdés

A haszid reggae előadója:

[link]

2009. dec. 16. 18:46
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
34%

A kuruc.infó szerint a Sziget a zsidók rendezvénye, ahol erőszakosan akarják "agymosni" a liberalizmusukkal és a "multikulti" maszlagjukkal a fiatalokat. A Sziget ellen egyébként már a Jobbik is felemelte a szavát, mondván: "hazánkban zsidó kultúrdiktatúra van".

Szóval én kinézem belőlük, hogy ha 50% felett lennének, akkor beszüntetnék a Szigetet.

De szerencse, hogy az agresszivitásuk és a nyomulásuk miatt rövid távon sikeresek lettek, de hosszú távon buknak rajta, már most csökken a népszerűségük, és soha az életben nem lesz 400.000.-nél több szavazójuk.

2009. dec. 29. 15:37
 52/70 anonim ***** válasza:
63%

hú de nagyon meg fogsz lepődni majd a választások után kedves előző hozzászóló!:):):)

mert szerintem abszolút nem lehetetlen, hogy akár 20-30 % körül kapj majd a Jobbik!

és ha a következő választáson kormányra kerülnek, személyesen fogom megkérni Vona Gábort, hogy tiltassa be a Sziget fesztivált:):):)

2009. dec. 29. 16:42
 53/70 A kérdező kommentje:
Személyesen? Te ismered a Gabit? És ha Sziget nem lesz, azért még jöhet pl egy kisebb helyszínre?
2009. dec. 29. 17:16
 54/70 anonim ***** válasza:
0%

"hú de nagyon meg fogsz lepődni majd a választások után kedves előző hozzászóló!:):):)

mert szerintem abszolút nem lehetetlen, hogy akár 20-30 % körül kapj majd a Jobbik!

és ha a következő választáson kormányra kerülnek, személyesen fogom megkérni Vona Gábort, hogy tiltassa be a Sziget fesztivált:):):)"

Igen nagy összegű fogadásom lenne rá, hogy a Jobbik sose fogja átlépni a 10%-ot, de egészségedre.

És mond csak, miért kellene szerinted betiltani a Szigetet?

2009. dec. 29. 19:57
 55/70 anonim ***** válasza:
100%
...miért ne lehetne?!:D Ne ,hogy már megszabják mit hallgass és mit ne..szép is lenne.. :D
2009. dec. 29. 23:08
 56/70 anonim ***** válasza:
100%
Istenem olyan sötét itt mindenki. Miért szüntetnék be? Elég sok gond van az országban, nemhiszem hogy ők ezzel foglalkoznának.
2009. dec. 29. 23:47
 57/70 anonim ***** válasza:
78%

16:42-es vagyok. Igen, ismerem személyesen, többször beszélgettem már vele,mert ő olyan politikus, aki még oda mer menni "vegyülni a pórnéppel"...bár azt nem mondhatom, hogy garantálom, hogy hallgatni fog rám ezügyben. :)

egyébként gondoljatok bele mi értelme van a Szigetnek? összegyúlik százezernyi fiatal, azon verseng, hogy melyikük tud hülyébb öltözékben és feltűnőbb frizurában parádézni, hóttpics@ részegre isszák magukat,fekszenek a sárban, füveznek, alkalmi szexpartnereket szednek össze (mondjuk ez szimpatikus programpont számomra is), és közben alig szól ott valami a zenéről,egy muttikutti katyvasz az egész, csakis a pénzről,minden a pénzről szól,hogy hogyan lehet a közönséget levenni minél több lóvéval.

ne gondoljátok, hogy begyepesedett agyú konzervatív vagyok, járok én is fesztiválokra, koncertekre,voltam egy ízben a Szigeten is , de az az egy alkalom pont elég volt belőle.össze sem lehet hasonlítani a pécsi Rockmaraton, vagy egy EFOTT családias, közvetlen stílusát a Sziget profitorientált légkörével.

2009. dec. 29. 23:53
 58/70 anonim ***** válasza:
68%

"Igen nagy összegű fogadásom lenne rá, hogy a Jobbik sose fogja átlépni a 10%-ot, de egészségedre."

nem fogadok! ismered a mondást, miszerint úriember, biztosra nem fogad?:):):)

azért majd a választások estéjén, igyál meg egy-egy sört az egészségemre minden százalékért ami a 10 felett van,...csak elötte kérj hétfőre szabadnapot,mert lehet nem tudsz bemenni a munkába olyan másnaposan!:):):)

2009. dec. 29. 23:58
 59/70 A kérdező kommentje:
23:53: Tojok én a szigetre, meg a sok majomra. Engem kimondottan egy koncert érdekelne. Felőlem lehetne egy pubban is. :D
2009. dec. 30. 00:13
 60/70 anonim ***** válasza:

"igyál meg egy-egy sört az egészségemre minden százalékért ami a 10 felett van"

Ó, inkább a jobbikosok által hullatott könnycseppek mennyiségét iszom majd meg, aztán irány a kórház... :)

(A Szigetről: nem kell egyetérteni vele, nem kell szeretni, én is rockmaratonra szoktam járni, és szigeten még nem voltam. De betiltani! Ízlésdiktatúra? Az nem jó. Ha fogyasztják, akkor vigyék. Fidel törvénybe iktatta a forradalom után, hogy minden férfinek kötelező a szakáll viselése. Nálunk mi lesz? Kötelező csákó, a lányoknak meg kukoricacsuhé-nyaklánc? Sziget helyett meg FankaDelli és egyéb pártzenekarok?

A politika nem szólhat bele a kultúrába.)

2009. dec. 30. 00:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!