Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Megtagadnád-e, valaha a szülő...

Megtagadnád-e, valaha a szülő hazád (Magyarország)?

Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 18:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%

Ha a 16-dik században költöztetek el Felsőőrről, akkor nem az anyaországba költöztetek be, hanem csak simán országon belüli költözés volt, ugyanis a 16-dik században még rég Magyarország része volt az Őrvidék.Attól, h később a (szemét) osztrákok ellopták azt, az még nem azt jelenti, h te ettől kevésbé lennél Magyar, nem is értem hogy jutottál erre.

Am. válasz a kérdése: Nem , természetesen nem tagadnám meg soha, különben is szánalmas és nevetséges dolog lenne, ugyanis az kb. olyan lenne, mintha egy néger egyszerre csak azt állítaná, h ő bizony fehérbőrü....meg mi is az az Afrika, nem is hallott róla még soha.Nem attól Magyar vki, h annak tartja magát vagy szereti az országot stb. stb., hanem vagy annak születik, mivel Magyar a származása, vagy nem az.

2009. dec. 16. 00:14
 12/26 anonim ***** válasza:
30%
az egész életem szar, csak mert ide születtem, jóhogy megtagadnám. háromszor is, mielőtt megszólal a kakas.
2009. dec. 16. 05:33
 13/26 anonim ***** válasza:
Nem tagadnám meg.
2009. dec. 16. 11:08
 14/26 A kérdező kommentje:
nem az osztrákok voltak hanem a román és szlovák és román összeesküvök .... de ebbe nemakarok nagyon beleesni .
2009. dec. 16. 20:56
 15/26 anonim ***** válasza:

Szóismétlés! =)

Nah jó, csak viccelek, de am szerintem akkor már az egész nyugati nagyhatalmak a hibásak, mert hát ők találták ki azt a béna trianoni békeszerződést!

am azon a szavazáson én sem szavazhattam, mert 15 éves voltam. de anyám-apám igennel szavazott, és hidd el, hogy dec. 5.dikét (ha jól emlékszem, hogy akkor volt) az anyaországban is néhányan gyászolják!

2010. márc. 11. 20:39
 16/26 anonim ***** válasza:

"Szeresd a Te népedet, nemzetedet, jobban mint önmagad, s rajtad kívül más isteneid ne legyenek. Tiszteld otthonodat s a földet, melyen élsz, hogy maradékaid is hosszú életet élhessenek rajta."

Megtagadni soha nem tagadnám meg, de lassan már kiábrándulok belőle...

2010. márc. 11. 20:49
 17/26 anonim ***** válasza:
A kivándorlásomat és a kitelepülésemet már intézem. Ha nagyon nagy arányban győz I. (első) Viktor és számottevő parlamenti tényező lesz a Jobbik, akkor minden gondolkodás nélkül!
2010. márc. 11. 21:12
 18/26 anonim ***** válasza:
Nekem szülőhazám e lángoktól ölelt kis ország messzeringó gyermekkorom világa.....
2010. márc. 11. 21:24
 19/26 anonim ***** válasza:
26%

"Ha nagyon nagy arányban győz I. (első) Viktor és számottevő parlamenti tényező lesz a Jobbik, akkor minden gondolkodás nélkül!"

Tehát ha az MSZP győzne, akkor nem?

Viszlát, jó utat, nem fogsz hiányozni.

2010. márc. 11. 22:17
 20/26 anonim ***** válasza:
Ha az MSZP nyerne a valasztast meg akkor is buszke lennek arra, hogy magyar vagyok. (mondjuk reszeg lennek 3 napig elkeseredesemben)
2010. márc. 12. 02:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!