Megtagadnád-e, valaha a szülő hazád (Magyarország)?
Ha a 16-dik században költöztetek el Felsőőrről, akkor nem az anyaországba költöztetek be, hanem csak simán országon belüli költözés volt, ugyanis a 16-dik században még rég Magyarország része volt az Őrvidék.Attól, h később a (szemét) osztrákok ellopták azt, az még nem azt jelenti, h te ettől kevésbé lennél Magyar, nem is értem hogy jutottál erre.
Am. válasz a kérdése: Nem , természetesen nem tagadnám meg soha, különben is szánalmas és nevetséges dolog lenne, ugyanis az kb. olyan lenne, mintha egy néger egyszerre csak azt állítaná, h ő bizony fehérbőrü....meg mi is az az Afrika, nem is hallott róla még soha.Nem attól Magyar vki, h annak tartja magát vagy szereti az országot stb. stb., hanem vagy annak születik, mivel Magyar a származása, vagy nem az.
Szóismétlés! =)
Nah jó, csak viccelek, de am szerintem akkor már az egész nyugati nagyhatalmak a hibásak, mert hát ők találták ki azt a béna trianoni békeszerződést!
am azon a szavazáson én sem szavazhattam, mert 15 éves voltam. de anyám-apám igennel szavazott, és hidd el, hogy dec. 5.dikét (ha jól emlékszem, hogy akkor volt) az anyaországban is néhányan gyászolják!
"Szeresd a Te népedet, nemzetedet, jobban mint önmagad, s rajtad kívül más isteneid ne legyenek. Tiszteld otthonodat s a földet, melyen élsz, hogy maradékaid is hosszú életet élhessenek rajta."
Megtagadni soha nem tagadnám meg, de lassan már kiábrándulok belőle...
"Ha nagyon nagy arányban győz I. (első) Viktor és számottevő parlamenti tényező lesz a Jobbik, akkor minden gondolkodás nélkül!"
Tehát ha az MSZP győzne, akkor nem?
Viszlát, jó utat, nem fogsz hiányozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!