Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Megtagadnád-e, valaha a szülő...

Megtagadnád-e, valaha a szülő hazád (Magyarország)?

Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 18:30
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
39%

Már hogy letagadnám-e h magyar vagyok? Hát ha egy adag szkinhed szlovák venne körül, talán sok mindent letagadnék még ezen kívül.

Vagy elköltöznék-e innen? Nos szép dolog a hazaszeretet, nem is szenvedek benne hiányt, de nekem is csak egy életem van, meg majd a gyerekemnek is egy lesz, úgyhogy az is megtörténhet, ha úgy érzem, itt nem lesz meg az általam kívánt életkörülmény.

2009. dec. 15. 18:34
 2/26 anonim ***** válasza:
96%
Sokáig éltem külföldön, és megkaphattam volna a német állampolgárságot, de nem éltem a lehetőséggel, mert soha nem adnám fel ezt a szálat, amely szülőhazámhoz köt. Bárhol vagyok, mindig büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok. Végleg nem hiszem, hogy itt tudnám hagyni Magyarországot, hacsak nem kerekedik felül egy olyan politika, amely veszélyt jelentene a humánumra, az emberi méltóságra, illetve a térség békéjére. Ebben az esetben azt hiszem, el tudnék keseredni annyira, hogy feladjam az állampolgárságomat és soha többé ne jöjjek vissza az ország közelébe sem.
2009. dec. 15. 18:39
 3/26 anonim ***** válasza:
35%
Bizonyos eseterkben. Ld:1.válaszoló. De ha tovább folytatódik a hazai cigány bálványozás akkoris.
2009. dec. 15. 18:41
 4/26 anonim válasza:
35%
én már sajnos szégyellem h Magyarországon élek, azt nem hogy magyar vagyok, de ami ebben az országban van az már nem a magyarokra vall... hanem valamiféle betelepedett neveletlenekre akik azt hiszik hogy nagyurak, mert őket támogatja az "ország" ingyen kajával, ruhával, fűtéssel, vízzel...míg a magyarok, akiké az ország, akiket kellene becsülni azt tiporják el és teszik tönkre... nem tudom h szülőhazának lehet-e nevezni, amikor 18 évvel ezelőtt nem ez volt..
2009. dec. 15. 18:54
 5/26 A kérdező kommentje:
:) milyen politikai helyzetre gondolsz ? Am szerintetek én Magyar vagyok ?? az őrvidékről származom pontosabban Felsőőr böl a 16.században jöttünk be az anyaországba .
2009. dec. 15. 18:55
 6/26 anonim ***** válasza:
57%

Na most lehet h én vagyok a hülye, de azholvan?

Az anyaország alatt Mo-t érted, mert ha a 16. sz-ban jöttetek be, akkor vagy igencsak magyar vagy, vagy baromi öreg.

A magyar egy tök kevert nép, senki sincs szinte aki az eredeti magyaroktól származik.

2009. dec. 15. 18:58
 7/26 A kérdező kommentje:
Őrvidék=1920 ban elvett terület . Az észak Nyugati (volt) Határ . am nem XD csak ennyit sikerült kinyomozni ,hogy mikor jöttünk be .
2009. dec. 15. 19:05
 8/26 anonim ***** válasza:
60%

Hat, ha a szulohazam megtagadna. Lassuk csak, volt az a nepszavazas a hatarontuliak allampolgarsagarol, amire a tobbseg azt mondta, nem. Vagyis, a szulohazam ha kerdesse vala, megtagadna.

Szoval, a valasz: kulonosebb lelkiismeretfurdalas nelkul.

2009. dec. 15. 19:39
 9/26 anonim ***** válasza:
61%
Mondjuk azt azért ne felejtsd el, hogy igen sokan nem szavaztak akkor, és hogy igen sokan nem voltak nagykorúak, pl én. 17 évesen nem nagyon szavazhattam semmire, sztem ma már máshogy alakulna egy ilyen szavazás, de am tényleg gázok voltak a szavazó képes emberek, akik nemet mondtak, meg befolyásolhatók is, mert az mszp mindenhol azt harsogta, h jajj akkor majd bejöttök, és vége a világnak.
2009. dec. 15. 20:23
 10/26 anonim ***** válasza:
34%
Nem teljesen tiszta a kérdés, de gond nélkül elköltöznék ha több lehetöséget látnék máshol vagy kapnék egy jó ajánlatot.
2009. dec. 15. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!