A kuruc. Info nem mond ellent magának?
Egy nyíltan rasszista antiszemita oldal rasszizmusra hivatkozva akar töröltetni egy facebook oldalt?
Itt nem arról van szó, hogy helyes-e az, amit tettek, de hogy pont ők?
Tudod a ,,nemzeti radikálisoknál" az van, hogyha egy cigányt agyonütnek rasszisták, akkor azt mondják, legalább egyel kevesebb bűnöző, de ha egy ,,bajtársukat" üti agyon egy cigány, akkor máris jönnek, hogy börtönbe vele.
Én azt mondom, börtönbe mindkettővel.
A kuruc sosem buzdított fel tömeggyilkosságra, a primitív románok viszont igen, mert nem tudnak beletörődni, hogy sokmindent ellophatnak tőlünk, de a történelmünket nem. És ez nagyon fusztrálja a "nemzeti" érzelmű románokat.
Egyébiránt gyalázatos, hogy ilyen emberek vannak Magyarországon, ennek a kérdsednek egy olyan meglátása is van, mintha te nem akarnád, hogy az a mocsadék, aki ezt írta, törölve legyen a fb-ról, Most akkor szerinted ez jó, helyes, amit írtak?
Mocskos kecskeb.sz. népség!
És igen, ezt bizony törölnie kellene a faszbuknak, de gondolom más esetekben már rég' törölték volna.
Téged ez nem zavar egy kicsit sem, hogy más népek kiirtásra "buzdítják" egymást a kecsketoszók? (Máskor mennyire aktívkodtok bezzeg.)
Elég baj ez!
Nem más nép kiirtására, hanem a saját népünk, (mi magyarok) kiirtására buzdít.
De, gondolom a kérdező szerint nem is létezik magyarság.
Vagy valami más etnikumhoz tartozol kérdező, hogy ez nem zavar téged?
"Nem más nép kiirtására, hanem a saját népünk, (mi magyarok) kiirtására buzdít."
Persze tudom, de nem véletlenül fogalmaztam így.
Azért mert ugye a "liberálisok" sűrűn "aggódnak" a rasszisták, satöbbik miatt, bezzeg itt ellenünk uszulnak a kecsketoszók és ez meg nem izgatja őket.
De jó példa az is, hogy a faszbuk sem hajigálja magát a törléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!