Miért gondolják egyesek, hogy a zsidók tehetnek arról, hogy tönkremegy Európa?
Figyelt kérdés
Sok hozzászólásban olvastam már, és több "náci" honlapon, hogy zsidó politikusok tudatosan bomlasztják Európát a bevándorlással és a liberalizmussal.
Magyarázza már el nekem valaki, hogy mi köze a zsidóknak ehhez? Mégis miért állna ez érdekükben???
Nem értem az összefüggést.
2014. márc. 6. 17:12
21/24 anonim válasza:
Elin Krantz élő példája a végtelenül buta és naiv liberálisnak.
Ez a nő a színes bevándorlást pártolta és támogatta és lám ez is lett a veszte.
A hasonló gondolkodásúak elfelejtik, hogy őket ugyanúgy megkéselhetik, mint a nem liberálisokat.Akkor nem fog számítani, hogy libsi vagy-e vagy sem.
De, még megkérdezhetnénk Daniel Wretströmt, Eva Helgetunt és megannyi áldozatot, akik a multikulturalizmus áldozata.
Vagy inkább a liberalizmusé?Szebben hangzik, nem?
22/24 anonim válasza:
Mit gondoltok, Németország mitől állt olyan gyorsan talpra a 2. vh után?
23/24 anonim válasza:
melyik Németországra gondoltal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!