Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Baloldaliak, liberálisok! Mit...

Baloldaliak, liberálisok! Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Ha lenne egy kocsmátok, szórakozóhelyetek és abba a helyzetbe kerülnétek, mint a legtöbb tulaj, h ha beengeditek a roma vendégeket akkor két dolog garantált:

1.A békés, fogyasztó magyar vendégek elhagyják a helyet.

2.A roma vendégek garázdálkodni fognak.

Kitiltanátok a roma személyeket vagy megvárnátok még csődbe megy a hely?

2014. márc. 5. 10:00
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Dolgoztam már kocsmában, látom, h megy.
2014. márc. 5. 11:32
 12/20 tetro ***** válasza:
Igazából ez totál parttalan. Valami olyasmiről beszélgetünk, ami egyáltalán nem tényszerű. Szóval, oké, neked van igazad. A kocsmák nem az alkoholistákból élnek. Habár nem is értem, hogyan kanyarodtunk ide :D
2014. márc. 5. 11:36
 13/20 anonim ***** válasza:
Élnek az alkoholistákból is, ebben igazad van, de végülis igen, nem ez a kérdés.
2014. márc. 5. 11:48
 14/20 anonim ***** válasza:

"Pontos nevet tudsz mondani? "

Ha ettől lesz hiteles, tessék: Dexion, Alsóörs.

2014. márc. 5. 12:22
 15/20 tetro ***** válasza:

12.22

szóval a Dexion... na így már a kérdező is bizonyára elhiszi, hiszen megkapta a nevet. :D

2014. márc. 5. 12:25
 16/20 anonim ***** válasza:
Kérdező csak úgy kíváncsiságból te melyik szórakozóhelyről beszélsz? Azért érdekelne mert én is miskolci vagyok.
2014. márc. 5. 12:54
 17/20 anonim ***** válasza:
Amíg nem válaszolsz addig gondolkodtam.Van egy tippem hogy az újranyitott szórakozóhely alatt az east side-ra gondolsz tapolcán, ahova meg átpártoltak a magyarok az meg a rockwell? Csak tipp, mert úgy hallottam cigányokat nem igazán engedik be a Rockyba.
2014. márc. 5. 12:59
 18/20 A kérdező kommentje:

Porto!

Lent a Centrumnál.

Az Eastben egyszer voltam, valóban sok a roma. de a BMW-s maffiózó.

Rocky meg mindig is egy hulladék, igénytelen hely volt, romák ide vagy oda.

A Dexionról meg annyit, h kössz a választ, arról a helyről elhiszem.

Bár pont nem ilyen Balaton közeli, Vizo féle klubbokra gondoltam.

2014. márc. 5. 13:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Ja igen a Porto is a tippjeim között volt.Az east-et tökéletesen leírtad oda tényleg csak az ilyen uzsorás cigányok járnak, a rocky meg cigányok nélkül is egy alja lepra hely, teljesen igazad van.Régen sokat jártam én is a Porto-ba, de akkoriban én valahogy nem nagyon láttam ott cigányokat, egy-kettőt elvétve.Azt persze elhiszem neked hogy mostanság odaszoktak, beférkőznek ezek mindenhova.
2014. márc. 5. 13:48
 20/20 anonim ***** válasza:
A dexion nem vizo hanem b tamás, de a késes cigókat nem ez tartja vissza, hanem a 130 kgos kigyúrt kidobók, akik tényleg rendet tesznek.
2014. márc. 5. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!