Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Menekültbuli lesz? Nem röhej?

Menekültbuli lesz? Nem röhej?

Figyelt kérdés

[link]

Jellemző, hogy neki hittek és nem a klub biztonsági embereinek.Csak, mert etnikai kisebbség meg bevándorló.

2014. febr. 27. 17:39
 1/10 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem nem röhej. Persze én nem vagyok hazafias érzelmű, visszacsatolással álmodó, Kárpátiára pogózó állampolgár. Ha objektíven nézzük a helyzetet szerintem teljesen korrekt a dolog. Maximum annyiban lehet probléma, hogy az okkal be nem engedett barnák most lehet vérszemet kapnak, de szerintem a biztonsági őrök meg fogják oldani.
2014. febr. 27. 18:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Miért lenne röhej? Nem tudom neked h állna a szád ha téged nem engednének be.
2014. febr. 27. 18:18
 3/10 A kérdező kommentje:

A tag valószínűleg balhézott.

Ok nélkül nem dobnak ki senkit.

2014. febr. 27. 18:21
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
RIP morrisons 2. Most oda fog járni minden barna, mert olcsó és fél éven belül be fog zárni. Sok szórakozó hellyel ez történt, elkezdtek járni a barnák, de ők nem költöttek ott semmit, a viselkedésükkel (verekedés, kötekedés, lopás) elűzték a fizető vendégeket és a hely végül csődbe ment.
2014. febr. 27. 18:24
 5/10 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem röhej, szerintem korrekt.

"A klub biztonsági emberei" - magyarul a kidobó trollok?

"Ok nélkül nem dobnak ki senkit." Elég nagy hülyének kell lenni, hogy ilyet leírjon valaki.

2014. febr. 27. 18:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Dehogynem, azért van a face-kontroll, hogy a gázos figurákat kizárják. Képzelheted el mit tenne az üzletmenettel, ha verekedős, balhés cigánycsapatok járkálnának oda.
2014. febr. 27. 18:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Miért lenne röhej? Az ügyet kivizsgálták, ez alapján hozták meg a döntést és nincs ebbe semmi jellemző, mert ahogy írta az oldal eddig ez a 2. hasonló eset (már amit kivizsgáltak).
2014. febr. 27. 20:03
 8/10 anonim ***** válasza:
én nem vagyok egy bulizós (9 éve nem voltam szórakozóhelyen) de ez a face kontroll a valós gyakorlatban mit jelent? csak a pofámat nézik vagy a cuccaimat is vizslatják vajon mennyit tudok ott külteni? és a lányoknál? ha valaki nem jó bőr azt szintén visszafordítják?
2014. febr. 27. 21:50
 9/10 anonim ***** válasza:
A balhés figurákat szűrik ki vele. Persze elitebb helyeken ha nem megfelelő a ruhád, akkor is elküldenek
2014. febr. 27. 22:20
 10/10 anonim ***** válasza:

A Morri 2-be nem azért nem engedik be az ilyen kátrányos helyzetűeket, mert rászisták...

Ezek jellemzően nem fognak ezerötért koktélokat inni, cserébe elriasztják a fizetőképes keresletet.

Azt meg a tulaj nem szokta szeretni.

2014. febr. 28. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!