Mi a véleményetek a halálbűntetésről?
Na figyeljenek hölgyeim és uraim:
3 részre osztom a büntetést:
1.enyhe=kicsiny bünök: kislopás, verekedés, stb ezért börtön>átnevelde nem lehet több mint 1 év, ha kétszer visszaesik ilyen könnyebb büntetésért valodi életfógytiglan. lentebb kifejtem mi az:)
2.súlyos büntény. Drogterjesztés akinél 1 lövetnél több van az terjesztő és kész:)sikkasztás adócsalás nagy értékű ez kb 3millioóba tenném. Nos ez valódi életfogytiglan: nem helyezhető szabadlábra soha többé még ha kiderűl hogy ártatlan akkor se:):) na jó akkor igen. Továbbá iszonytató a börtön és éjjel nappal láncra van verve kevés kaja kevés viz kevés fény, no mozgás no fürdés. Patkányok jessss!!!
3. előre megtervezett gyilkosságé s nincs kibuvó, hogy örült zta za za. Még mit nem. extrém nagy sikkasztás 10 millioó fellet. hütlen kezelés hazaárúlás és ez meg az. 2010-ben indulok debreceni mandántumért ott még kifejtem mi és hogy lesz. Világos?????
valamelyiknap kaptam az iwiw-en valami állatkínzós vidot meg iratkozzak fel listára bla bla.
aki nem bír egy állatott kinyirni, az hogy akarja embertársát megölni. mondjuk manapság az állatokat többre tartom az embernél sok tekintetben. utolsó elötti vagyok. tartom magam, hogy a halálbüntetés kell, mert van elriasztó ereje, de csak olyanok akarják akik ha kiválasztják őket, akkor HOHÉR szerepben tarkon tudnák lőni az elitéltet. nem vagyok híve az elektromosszéknek, méreginjekciónak, gázkamrának akasztásnak. talán a fejlevágás vagy karóbahuzás az ami elrettentő és megfelelően szorongáskeltő. halál.......
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!