Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » TI örültetek volna ah megszava...

TI örültetek volna ah megszavazzák, hogy alanyi jiogon járjon minden magyarnak 50 ezer forint?

Figyelt kérdés

én pl. igen, mert nem kellene akkor munkába menni, már kamaszok is kapnák a pénzt, és lehetne pl kocsit venni belőlle, meg okos telefont.

de sok másra is el lehetne költeni.

diákmunkáért is kapok 60-at, napi 8 órával, amúgy meg itthon lennék és kapnék szinte ugyanannyit, szüleim meg munka nélküliek nekik is jol jnne a pénz!

miért nem szavazták meg az emberek?

2014. jan. 17. 19:23
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%
En 1 Ftot is sajnalok a lustaktol. En dolgozom azert a penzert, elvarom, hogy ertelmes dolgokra koltsek. Aki lusta dolgozni pedig lenne ra lehetosege, az haljon ehen.
2014. jan. 17. 19:41
 12/28 A kérdező kommentje:
szerencxsére ezt nem te döntöd el.. hanem a szavazok...
2014. jan. 17. 19:42
 13/28 anonim ***** válasza:
68%
Epp most vagjak meg kulfoldon a segelyeket, mar nem osztogatjak... te hireket nem olvasol? Az angoloknal most szigoritanak.
2014. jan. 17. 19:43
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

. msot sajnálsz 10 ezret a béredből vagy mi?

Én és még sokan,még 10 Ft-ot is sajnálok!!

2014. jan. 17. 19:44
 15/28 A kérdező kommentje:
svájcra gondoltam nagynéném ott él és elég jo pénzeket lehet kapni csak be kell házasodni.
2014. jan. 17. 19:44
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Megszavazhatjatok a ketszereset is, ha nem lesz kitol levonni es tul sokan nyujtogatjak a markukat, akkor nem lesz mibol kifizetni. Az ures penztarcabol nem lehet bevasarolni.
2014. jan. 17. 19:45
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Sok boldogsagot. Mert gondolom sorban allnak a svajciak a csoro kelet-europai ingyenelokert. :-)
2014. jan. 17. 19:48
 18/28 A kérdező kommentje:

hát nagynénimék, meg az egyik családi barátunk egy böröndel ment ki, aztán egy A8-as Audival jött haza sájvci rendszámmal, és 10 kilos aranylánc, öltöny meg minden...

és oalszosan hátra votl szekézve a haja.

szoval rá felnézek, neki sikerült... nagynéném se panaszkodik.. de te biztos jobban tudod okostolyás..

2014. jan. 17. 19:51
 19/28 anonim ***** válasza:
80%

Remélem a munkában agyon döglesz, te munka kerülõ.

Tudod ez az ország nem Svájc, hogy csak ossza a pénz mindenkinek.

Ugye ez a kérdés csak kitalálció, vagy te tényleg ennyire nem tudod felfogni a dolgokat.

Ha ennyire munka kerülõ vagy szerintem takarodj is ki innen külföldre segélyekbõl élni. Hidd el ilyen ember nem fog senkinek se hiányozni.

Szerintem jelentsétek ti is ezt a kérdést a moderátornak!

2014. jan. 17. 19:52
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
Csak a bolond ember nem örülne.
2014. jan. 17. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!