Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek kéne titkolnom...

Szerintetek kéne titkolnom családtagjaim és iskolatársaim előtt az, hogy én kommunista vagyok?

Figyelt kérdés

Tehát például merjem elmondani, ha rákérdeznek? Vagy a facebookon merjek csatlakozni ilyesféle csoportokhoz? Esetleg bejelöljem a "politikai nézetemet"?

Mert ha az utóbbit megteszem és megkérdezi egy kíváncsi osztálytársam, akkor mit tegyek? És ha tanár? Ez szégyellni, titkolni való dolog? Ezért elítélnek?

2014. jan. 4. 22:08
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
56%
Nem kéne. Legyél büszke rá, jó ember vagy!
2014. jan. 4. 22:25
 12/53 anonim ***** válasza:
66%

"de jobb, ha lemondasz a degenerált kommunista szovjet eszmékről, mert káros a szellemi egészségre!"

A kommunizmus nem szovjet eszme, német. De nem értem a nemzet miért érdekes ezügyben.

13/53 anonim válasza:
100%
nem akartam senkit megbántani azzal a kérdéssel hogy hány éves, de mivel még iskolába jár, azt jelenti hogy gyerek. És ilyen idős korban még nem biztos hogy jobb ha komolyan hozzácsapódik "bármihez". Ha így gondolod majd 18 évesen is amikor már önálló, felnőtt leszel aki minden döntésért felel akkor vállald fel.
 14/53 anonim ***** válasza:
54%

kérdező, hidd el a kommunizmus nem működik, még ennyire sem, sem a szovjet, sem más! a munkáspárt meg csak azért létezik ma is, hogy felvegyék az állami párt támogatást, thürmer sem gondolja komolyan a sok kommunista zagyvaságot, amit a száján kihord!

a kommunizmus a sátán eszméje, ott a bioznyíték észak-korea! aki támogatja biztos a pokolra jut!

2014. jan. 4. 22:26
 15/53 anonim ***** válasza:
60%

"Ha jobban utánanézel a kommunizmus hosszútávon nem sok jóhoz vezet."

Egyedül a kommunizmus vezet jóra mind hosszú, mind rövid távon. Minden más eszme kizárólag a pénzről és a zsarnokoskodásról szól és embermilliárdokat hajt rabigába, kényszerít rabszolgaságba.

2014. jan. 4. 22:27
 16/53 anonim ***** válasza:
95%

Ha valamiről megvan a véleményed, de nem vállalod fel, titkolod, vagy tagadod, az elég gáz dolog. Azt sugallja, hogy nem is értesz igazán az adott dologhoz, tájékozatlan vagy, nem tudod érvekkel alátámasztani a nézeteidet, ezért nem vállalod fel őket. Ha vannak érveid, akkor értelmes emberekkel el tudsz beszélgetni úgy is, ha nekik más a nézőpontjuk, mint neked (feltéve, hogy te is értelmes vagy és tudsz kulturáltan vitázni).

Másrészt viszont a vallás, politikai nézetek, nemi identitás magánügy, normális ember nem reklámozza csak úgy fűnek-fának, csak akkor beszél róla, ha épp erről szól a beszélgetés egy társaságban, viszont akkor felvállalja.

2014. jan. 4. 22:28
 17/53 anonim ***** válasza:
40%
Nem vagy te kommunista, kisfiam, csak zavart. Jobban teszed, ha nem mondod el senkinek, ki fogod nőni, hidd el.
2014. jan. 4. 22:29
 18/53 anonim ***** válasza:
63%

"inkább a működő kommunizmust pártolom"

Komikus. Honnan tudod milyen a működő kommunizmus? Hiszen hivatalosan nem értük el a kommunizmust a szocializmus építése során. Tán csak Albánia jelentette be valamikor a '70 - es években, hogy ők igen. Nekik sikerült.

Erről a működő szocializmusról volt egy vicc annó:

Mi a különbség a működő és a létező szocializmus között?

A létező szocializmus nem működik, a működő szocializmus

meg nem létezik.

Kedves kérdező, te nem tudod miről beszélsz.

2014. jan. 4. 22:30
 19/53 anonim ***** válasza:
62%
A kommunizmus a legélhetőbb rendszer amit ember valaha kitalált. Szerintem ne titkold!
 20/53 anonim ***** válasza:
74%

"én kommunista vagyok?"

14 évesen. Jól van. Szép dolog, majd elmúlik.

1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!