Mennyire igaz az, hogy a cigányok száma a közeljövőben tetőzni fog, majd csökkenni?
Olvastam valahol, hogy a cigányoknál is az a tendencia lesz (egyes szakértők szerint) a megfigyelhető, mint ami lesz pl Pakisztánnal is.
Hogy a lakosságszám emelkedik, de egy idő után tetőzni fog, majd azután csökkenni, révén, hogy a cigányok termékenységi rátája csökken, a Közép-Európai népeké meg stagnál.
Szlovákia, Románia, Magyarország, Bulgária, Szerbia, Csehország. Ezekben nagy a cigánylakosság aránya.
De ez tényleg igaz? Tényleg a közeljövőben (révén, hogy a segélyek is 1000% hogy csökkenni fognak, vagy nem?) tetőzni fog a cigányság száma, majd csökkenni?
Vagy mi fog történni Mo.-n, Szlovákiában, Romániában ha ez nem így lesz?
meddig fog növekedni a számuk? Mert a cigány korfa eléggé furcsa, nagyon kevés az 50 év feletti cigány.
Mert a végtelenségig azért nem fog a számuk növekedni....
Vagy hogy lesz? Egyre kevesebb a munkaképes lakosság, nem csak itt, máshol is.
Miért csökkennének?
Gondolom azokban az országokban, ahol nagy a nyomor és ennek ellenére mégis csökken a populáció, az attól van, hogy a fejletlen társadalom eléri az eltartóképessége határát és megnő a gyermekhalandóság, betegségek vannak és éhezés meg ilyenek.
Viszont mi egy fejlett államban élünk és itt nincsen éhezés meg betegségek. Szóval nem értem, hogy miért csökkenne a cigányok száma...
Itt is vannak éhezők, nem csak a cigányok között.
De csökkenhet a számuk, azért, mert egymás között házasodnak.
Mitől csökkenne?
A segély nem sokat jelent ezeknél.Akkor is kipottyantják a 6. gyereket a szemétdomb tetejére.
Meg, amire csökkenne, arra már nem sok magyar lesz az országban, a cigányok lesznek a többség.
Tuti nem fog csökkenni...a magyar ember száma fog csökkenni, mert nem mernek gyereket csinálni...meg is értem, mert hát a színvonal nevetséges.
A cigányoknak meg mindegy. Azok így is-úgy is szülnek amennyit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!