Te jóváhagynál egy abszolút monarchiát, aminek nem a vallás lenne a központja, ha?
Nem, de ennek mondjuk a monarchiához semmi köze sincs.
(Közelebb állna a rabszolgasághoz inkább...)
Mivel ha az idilli helyzeten változtat a vezetés, nem reklamálhatok, így nemigazán. Pontosan addig eszményi egy diktatúra amíg a vezetője mindenható. Ilyen tudtommal nem létezik, az eszményi diktatúra délibáb.
Az már egy érdekesebb filozófiai kérdés, hogy ennek a személynek a kezébe nyomjuk-e a hatalmat, de erre a Gyk által biztosított 15.000 karakter kevés lenne.
Tehát olyasmi lenne, mint Szaúd-Arábia?
Én bevállalnám.
Végül is a jólét és a nép túlélése a legfontosabb.Felülírja a demokráciát meg a szabad sajtót és a hasonlókat.
Nincs internet? Hú bakker, akkor GYK se lesz, hogy ilyen kérdéseket fel lehessen tenni...
Oszt mi van, ha a király pont az én barátnőmön akarja elkezdeni az első éjszaka jogát? (Esetleg énrajtam, ezeknél a fejeseknél sose lehet tudni...)Vagy ha nem a király, akkor valamelyik minisztere. Én meg se külföldre nem mehetek, se tüntetést nem szervezhetek? Öncélú tiltások? Türkmenisztánban a fogorvosi kezeléseket találták betiltani, mert az ottani főnöknek ez volt a dilije. (Ott is ingyen van a gáz és a benzin, egyébként.)
Szerintem ez egy tré rendszer, amellyel csak a leghülyébb rabszolgák lennének elégedettek; de azok már most kiélhetik magukat, csak az ő kedvükért fölösleges egy ilyen rendszert bevezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!