Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Tényleg megalázó és visszatasz...

Tényleg megalázó és visszataszító volt a szegény gyerekeknek a Hiltonban adott vacsora?

Figyelt kérdés

Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter a Református Szeretetszolgálattal együtt adott pazar vacsorát szegény gyerekeknek a Hiltonban. Mikor először értesültem erről, azt gondoltam, ez rendben van, és az se olyan nagy baj, ha erről hírt adnak. Bár az már nekem is viszolyogtató, hogy nem csak hírt adtak, de a sajtó mindvégig jelen volt, és fényképezgették, filmezték a gyerekeket.

Ezen a blogon nagyon elítélik az eseményt, meg a Klubrádióban is. Most már én is kezdem úgy látni, hogy talán nem így kellene segíteni a szegényeken, de kíváncsi lennék további véleményekre.

[link]

2013. dec. 23. 16:34
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
61%

Kedves Kérdező!

Azt hiszem, nem ismered az egyházak sokrétű karitatív tevékenységét.

És ebből a híradásból (botránygyártás) a református segélyszervezetet se ismerhetted meg.

2014. jan. 5. 00:10
 22/24 A kérdező kommentje:
Na és ha nem ismerem, az az én hibám? Nem lehet, hogy azért nem ismerem, mert nincs is mit megismerni? Én rendszeresen követem a híreket, meg itt élek, ismerek szegényeket is, de olyat nem ismerek, olyanról nem hallottam, akin bármelyik nagy bevett egyház segített volna. Pl karácsonykor miért csak a krisnásokról lehet hallani minden évben, hogy kilométeres sorok állnak az ételosztásaikon. Hol oszt ételt a katolikus vagy a református egyház? Milyen segélycsomagokat szerveznek stb? Lehet, hogy mindezt teljes titokban teszik? Nem nagyon hiszem.
2014. jan. 5. 22:51
 23/24 anonim válasza:
100%

[link]

Ott a honlap is. Talán a krisnások látványosabban csinálják. A hírekben lehet, jobban kedvelik őket, vagy más.

A segítségnek nem az a lényege, hogy látszódjon kifelé.

Lehet, hogy nemcsak annyi a világ, ami a hírekbe belekerül...

2014. jan. 14. 00:38
 24/24 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom...
2014. jan. 14. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!