Nem unalmas már ez a petárda téma? Mindig minden évben ugyanazt elmondják, mintha valakit érdekelne hogy mit javasolnak meg mennyire bírságolnak
Figyelt kérdés
Nekem gyerekkorom óta van mindig petárda rakéta, mert szeretem ilyenkor használni őket, miért nem használhatja az ember saját felelősségre?
Pontosan emlékszem hogy 16 éves voltam mikor nagyon hőbörögtek a TV-be hogy így-úgy büntetik aki rosszalkodik, most 21 évesen semmivel nem mondtak újabbat.
2013. dec. 20. 14:15
21/21 anonim válasza:
Ilyen szigorú szabályozás tényleg nem jellemző az EU-ban, mint most nálunk.
Régebben itt sem volt tilalom, mégis kevesebb volt a baleset miatta, mint mostanában. Érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!