Nem unalmas már ez a petárda téma? Mindig minden évben ugyanazt elmondják, mintha valakit érdekelne hogy mit javasolnak meg mennyire bírságolnak
Nekem gyerekkorom óta van mindig petárda rakéta, mert szeretem ilyenkor használni őket, miért nem használhatja az ember saját felelősségre?
Pontosan emlékszem hogy 16 éves voltam mikor nagyon hőbörögtek a TV-be hogy így-úgy büntetik aki rosszalkodik, most 21 évesen semmivel nem mondtak újabbat.
Veszélyes? Ha rosszul használják igen, akkor mi a téma?
200-al sem lehet menni mivel akkor veszélyes. Akkor mivan? Miért lehet petárdázni?
Amúgy idén legyen minden tűzijáték ellenző boldog, 40 kalibertől felfelé is tilosak a dolgok.
Vagyis a tényleg látványos és jó vetőcsöves bombákat sem lehet használni...
"Veszélyes? Ha rosszul használják igen, akkor mi a téma?
200-al sem lehet menni mivel akkor veszélyes. Akkor mivan? Miért lehet petárdázni?"
Ember, ez miről nem mondható el? A konyhakés sokkal veszélyesebb, ha ártalmas szándékkal használják, mint akármelyik petárda, de ha a számítógépeddel vagy egy székkel vág tarkón valaki, abba is bele lehet pusztulni. Igen, 200-al nem lehet menni. A te logikádat követve azonban az összes autót be kéne tiltani, hiszen azokkal előidézhető a gyorshajtás okozta veszély.
A legtöbb ember elfogadja, hogy más embernek sérülést okozni rossz dolog, azonban semmi értelme sincs az összes, sérülés okozására használható tárgyat betiltani, már csak azért sem, mert a háborúk történetéből leszűrhettük mára, hogy az ember rendkívül kreatív, ha gyilkolásról van szó. Tehát nem a petárdát kell betiltani, hanem azt az embert megfogni, aki miatt megsebesült egy embertársunk, megtéríttetni vele a sérült gyógyításának költségeit és aztán esetleg még elküldeni követ törni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!