A rendőrök szoktak petárdázni?
Figyelt kérdés
Mármint,ha otthon vannak,pl.szilveszterkor.2013. dec. 8. 20:49
2/12 anonim válasza:
Persze, hogy szoktak, ők is emberek, mikor még 16 évesek voltunk, a rendőr ismerősünk vitt el minket alkoholt venni a rendőr kocsival :D Szóval ők is emberből vannak...
3/12 anonim válasza:
"Persze, hogy szoktak, ők is emberek, mikor még 16 évesek voltunk, a rendőr ismerősünk vitt el minket alkoholt venni a rendőr kocsival :D Szóval ők is emberből vannak...
"
Ez sem most lehetett.
Már nem nagy dolog a mai világban a petárda, szerintem egyik sem - vagy nagyon kevés - csinálja. Az is azért, mert valahogy a kezébe akad egy és eldobja.
5/12 vyrob válasza:
tavaly rendőrautóbol szorták az elkobzott petárdákat elég sokat vagy 200 at elszortak ahogy mondja valaki ők is csak emberek (:
6/12 anonim válasza:
ahogy mondja valaki ők is csak emberek (:
vagy nem, inkább az ellenkezője vagy hamis tanuk
7/12 anonim válasza:
Attól,hogy valaki rendőr állásban van attól még ember... és petárdázni én még csak embert láttam...
8/12 anonim válasza:
:D ez mekkora kérdés itt röhögök rajta:)))
amúgy most mia hivatalos? mennyire büntethetnek ha elkapnak?
9/12 vyrob válasza:
150 ezer kb ebben az a vicc hogy tavaly is ennyi volt de rendőrt nem lehetett látni az utcán panelekből csak ugy repkedtek a petárdák ez már kb 6 éve igy megy .2005-2006 ban még megprobálták betartatni de azóta ők is rájöttek felesleges és nem ér annyi hajciőt számukra ez a dolog. merthogy tehetetlenek pl panelekkel szemben de még akkor is ha valaki tér közepén van elszór 30 darabot kb 5 vagy 10 perc alatt és kereket is old .csak akkor intézkednek ha balesetet okozól a petárdáddal és van szemtanu is ha nem csinálsz balesetet és csak simán petárdázól hiába van tanú ez őket nem érdekli. hisz majdnem mindenki sőt ahogy leirtam ők is petárdáznak .szerintem a kis rendőröknek rohadtúl elegük van már a petárda stoppból mert valjuk be ez egy pitiáner dolog .semmi köze a rabláshoz fosztogatáshoz és gyilkossághoz de még a kábitószerhez sem ha valaki elszór pár petárdát .euban meg egész évben petárdázhatsz és semmi cirkusz nincs belőle szerintem az eu is röhög rajtunk hogy a magyar rendőrök azt lesik ki hól petárdázik nevetséges nem igaz ? :)
10/12 anonim válasza:
Egyetértek Bro!:) Elő a petrdákkal BUEK!
Ja és Hajrá Jobbik! (Ez off voltxd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!