Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miert kellett nekem ebbe a...

Miert kellett nekem ebbe a szar országba születni?

Figyelt kérdés
Utálom az egészet ahogy van, miert nem születhettem Amerikába?

2013. dec. 16. 20:04
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:

"Latom Amerika a rogeszmed ,latni hogy nem voltal ott.En igen,hat sosem tudnam megszokni,jon az utcan,lokalban,moziban,egy hulye drogos es lelo mint egy kutyat,ehez mit szolsz ?"

Igen, jól látod Amerika a rögeszmém. Írd már nekem pontosan hány ilyen eset volt az Egyesült Államok fennállása óta. De mindegy mert itthon meg szembejön veled az utcán egy cigány aztán leszúr.

2013. dec. 18. 00:02
 52/56 anonim ***** válasza:
Szamtalan ilyen eset volt,semmi ertelme felsorolni,nagy csalodasban lenne reszed odakint,a jelenlegi gazdasagi helyzetben ott is van problema boven,a kolbasz nem csung a keritesen.De feltetelezett fiatal korod esetleg valasz lehet naivitasodra.
2013. dec. 18. 07:47
 53/56 A kérdező kommentje:
Az a számtalan eset lehetett kb. 3 amikor valaki tényleg bekattant és elkezdett lövöldözni. De nekm mintegy ha kiderul hogy nem 3 hanem 133 mit sem változtat a véleményemen.
2013. dec. 18. 10:04
 54/56 anonim ***** válasza:
30x több ember él az usában és 100x nagyon területű az ország tehát alap h több bűncselekmény is van ott mint itt ez csak matek. Nem több a hülye ott mint itt.
2013. dec. 18. 15:29
 55/56 anonim ***** válasza:
Sőt,lehet hogy százalékos arányban kevesebb!
2013. dec. 18. 17:01
 56/56 anonim válasza:
Egyetértek a kérdezővel, ne add fel az álmaid! :) Én is Amerikába vágyom mióta az eszemet tudom, és mióta megismerkedtem a párommal, együtt tervezzük hogy olyan gyorsan húzunk el innen amennyire csak lehetséges :D A többi választ nem olvastam el, mert nem érdekel mások lehúzó véleménye. Ez van.
2019. szept. 26. 20:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!