Melyik országba telepednél ki, ha módod és lehetőséged lenne rá?
Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 11:35
1/16 anonim válasza:
ha bármit lehet választani akkor jamaika. európában belül legfeljebb hollandia.
2/16 anonim válasza:
Hollandiába. Szerintem az EU-s életkörülmények a legjobbak a bolygón, és az EU-s országok közül Hollandia tetszik a legjobban társadalmilag, jogrendszerileg és munkaügyileg.
3/16 anonim válasza:
Olaszországban már jártam, nagyon szimpatikus volt több szempontból, Ausztriában is jártam már, ugyancsak szimpatikus, csak képtelen vagyok megtanulni németül, a többi országot csak hallomásból ismerem, igazából bárhol jól tudnám érezni magam, ha barátságos emberek vesznek körbe és élhető emberi módon van lehetőségem élni.
6/16 anonim válasza:
Az Egyesült Királyságba. Mondhatni rajongója vagyok az országnak, imádom az ottani tájakat, kultúrát, embereket, nyelvet, mindent. De élnék még valamelyik skandináv országban is vagy Írországban.
9/16 anonim válasza:
Valami meleg vidékre. Görögo. Spanyol o. újzéland , Malorca, India.
Utálom a hideget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!