Miert kellett nekem ebbe a szar országba születni?
Figyelt kérdés
Utálom az egészet ahogy van, miert nem születhettem Amerikába?2013. dec. 16. 20:04
1/56 anonim válasza:
Néha én is így gondolom, tégy érte h kijuss egy jobb helyre, vagy tegyél azért h itt jobban élhess. Egyébként tényleg gagyi kategóriájú ország.
2/56 anonim válasza:
Hmm, az USA-ban él az egyik munkatársam nagynénje és családja és azon gondolkodnak, hogy lassan hazajönnek, mert erősen csökken a jólét és már nagyon sok bajuk van a színesekkel. Pedig már a 80-es évek óta kint vannak és évente járnak haza látogatóba. Éppen náluk voltam, amikor lent töltöttek 1 hetet nyaralni és meséltek nekem is az ottani helyzetről.
Már ott sem fenékig tejfel az élet...
3/56 anonim válasza:
Ha oda születsz, most az lenne a szar. Részemről tényleg kár, hogy nem oda születtél.
4/56 anonim válasza:
Sehol se fenékig tejfel az élet, ebbe jobb ha most beletörődsz. Ilyen hozzáállással főleg nem, különösen egy olyan államban, ahol ha nem tepersz elhullasz.
5/56 anonim válasza:
Az igaz h ott se kolbászból van a kerítés, de még is jobb ott élni mint itt. Nekem nagynéném lakik ott és neki nagyon bejött, jól érzi magát. Azt mondja teljesen más az emberek felfogása, boldogabbak, rendesebbek. Akkor jobb körülmények között élnek. Tudom h könnyű annyit rá írni h ott se jobb pedig ami az igazság h még mindig sokkal jobb mint Magyar hon.
6/56 anonim válasza:
Ki kellene rakni téged Afrikába vagy Észak-Koreába.
Na ott rájönnél, h ez egy jó hely, mert tanulhatsz, oda mész ahová akarsz és még segélyt is kapsz, amiből nem döglesz éhen.
7/56 A kérdező kommentje:
Na pont ez a segélyosztogatás az egyik dolog ami nagyon zavar és azert is akarok elmenni innen hogy ne kelljen hozzájárulnom ehhez egy fityingel sem.
2013. dec. 16. 20:31
8/56 anonim válasza:
Az élet nem csak vízből és kenyérből áll. Ezt arra írom h attól h vannak rosszabb helyek is Magyarországon attól még lehet törekedni arra h még jobban éljen az ember.
9/56 A kérdező kommentje:
Nem adom fel az álmaim egy reggel Amerikában fogok felébredni.
2013. dec. 16. 20:59
10/56 anonim válasza:
Menjél drágám! Ébredj fel ott minél hamarabb, és remélem, majd felébredsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!