A Külföldön élők és dolgozók/adózóknak miért jár nekik a szavazati jog?
Ezt én sem bírom megérteni!!!
Azok után, hogy így itthagytak minket nagy hazaárulások közepette és hátat fordítottak Kedves Orbán Viktor Admirális-Generális Elnök-Miniszterelnökünknek, aki elhozta nekünk a Világnemzeti Jólétet, a minimum lenne, hogy lesüljön a képükről az összes komcsibőr!!!!
Hazaárulók!!!!44négy4!!! Égjen mind!!!!!!!!
Én az ilyeneknek legszívesebben kienném a hasukat és közben azt képzelném, hogy felfalok egy egész kommunista szörnyeteget Orbán Viktorunk nevében, miközben Szent Mihály arkangyal lebeg a fejem felett és biztat engem!!!! EDD EDD EDD!!!!!
És én könnyes szemmel engedelmeskednék neki és azt kiabálnám: "IGENIS JÓ URAM, VIKTOR ÉRTED TESZEM HALLASZ ENGEM VIKTOR???!!! ÉRTED ESZEM KOMMCSI RÉMEKET, AKIK HAZAÁRULNAK TÉGED!!!! EGYÜTT KÉKRE FESTJÜK AZ EGET ÉS A VILÁG VIZEIT!!!
Még a kisgatyámba is bepisilnék közben az örömtől!!!
"Azok után, hogy így itthagytak minket nagy hazaárulások közepette és hátat fordítottak "
Ők legalább nekiláttak és boldogulni akarnak. De a legtöbb - az ilyen jó magyar ember miatt mint te is vagy - inkább haza sem jön és nem itt költi el azt a pénzt!
Tök mindegy mi van. SZAVAZHATNAK és kész. Ez ellen ha 1000* írják ki ezt a kérdést akkor sem változtatnak.
„Nem,mert a bank azt mondtad anno,hogy van a tettes ellen bizonyíték.”
Hihető is... A bank semmit nem tud erről, nem is ad ki neked információt. főleg nem egy ügyintéző. A rendőrség központi szervekkel tartja a kapcsolatot és az ottani bankbiztonsági igazgatóktól kérik ki a felvételeket. Legfeljebb ő adhatna neked infót, de ő sem adhat csak a rendőrség. Legfeljebb annyit tud egy bankfiók alkalmazottja mondani neked, hogy van kamerafelvétel. De azt ő sem látja, mert azokat is központilag kezelik, ők nem rögzítenek helyben semmit, hiába van fizikailag ott a kamera.
Nyilván jobban tudja a dolgát az, aki ezt a határozatot küldte neked.
Lehet nem is volt felvétel, vagy csak rossz minőségű, de lehet hogy egyáltalán nem is látszódott rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!