Miért hagytátok el az országot fiatalok?
Figyelt kérdés
hogy tehettetek ilyet?2013. nov. 30. 23:04
1/17 anonim válasza:
A legtöbb szereti az ittenieket és nem akar el menni. De lehetetlen (normális) munkát találni.
2/17 anonim válasza:
Az élet nem mindig egyszerű.
Sokan rákényszerülnek, hogy elhagyják Magyarországot egy jobb élet reményében.
3/17 anonim válasza:
Mert elcseszett itt az élet.
De mondd csak, miért ne kéne itt hagyni?
4/17 anonim válasza:
Mert nyugati árakat kell megfizetnünk keleti fizetésekből.
5/17 anonim válasza:
Mi az hogy fiatalok? Nálunk ismerősi körben kb egész családok járnak ki, mert így meg tudnak élni.
6/17 Vadkan01 válasza:
Hé én itt vagyok vagy én már nem is számítok, rémes... (dráma vége)
7/17 anonim válasza:
havi 7kilót keresek nettóba
miért mennék el?
8/17 anonim válasza:
Még én sem mennék, pedig én csak 49 ezret. Nem hiszem hogy a hazaárulás pénzfüggő.
9/17 anonim válasza:
Ilyen szar országot csináltál nekünk, és még kérdezed?
(Ugyanolyan általánosítás, mint a "fiatalok" a kérdésben. Egyébként itt vagyok. Még.)
10/17 anonim válasza:
Miért lenne hazaárulás az, ha valaki a nyomorgás vagy éhenhalás helyett külföldre megy, hogy normálisan tudjon élni? Többen tartoznak a Fidesz kárvallottjai közé, mint akik nyertek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!