A magyarok a cigányokat miért nem tekintik testvérnépként?
Figyelt kérdés
Vagy mennyi időnek kell eltelnie,hogy testvérek legyenek?Újabb 1000 év? :)2013. nov. 30. 16:13
11/26 tetro válasza:
16.38
de. és etnikumtól teljesen függetlenül.
12/26 A kérdező kommentje:
Szerintem ez hülyeség amit írtál!A két kultúra annyira egybe fonódott,hogy már különbséget szinte alig talál az ember.A másik meg ,hogy minőségileg elég sokan kapcsolódnak egymáshoz amiből születnek a fél cigányok.Meg szerintem nem butábbak a cigányok csak sok családnak nehéz a gyerekek iskoláztatása.
2013. nov. 30. 16:53
13/26 anonim válasza:
#12 Időpont ma 16:53
Nem tudom eldönteni, hogy még mindig csak trollkodsz, vagy ezt tényleg komolyan gondolod? :D
14/26 A kérdező kommentje:
Fél komoly :D
2013. nov. 30. 17:05
16/26 anonim válasza:
Ennyire hülye a kérdező se lehet .
A cigányokat az egész világ utálja mindenhol a társadalom negatív szereplői.
Sehonnan nem lehet őket kirakni mert mindenhol ugyanazt teszik .
17/26 anonim válasza:
Kérdező, ne feszegesd a pofonládát. :D
18/26 anonim válasza:
1000 év múlva itt már mi leszünk a kisebbség, hiszen ezek úgy szaporodnak, mint a hörcsögök.
19/26 anonim válasza:
A rokonsagrol, hogyan is mondta a ferko "Ha kerdezik .............vagyok. szoval engem sikeresen meg gyozott, hogy ki rokon
20/26 anonim válasza:
talan azert mert olyan kozel -keleti a kinezesuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!