Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lengyelorszagban miert nem...

Lengyelorszagban miert nem latni ciganyt, -ciganyokat?

Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 22:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Azért, mert elűzték őket. Azok, amelyikek ott maradtak, semmilyen segélyt nem kapnak az államtól, és nem áll ki mellettük senki, ha megveri őket valaki. A legszomorúbb az egészben, hogy az onnan elüldözött cigók magyarországra, szlovákiába, és romániába mentek
2013. aug. 24. 22:37
 2/16 A kérdező kommentje:
Azert ez rohej hogy ok meg tudtak oldani,mi meg nem... Nem masolhatnank le? Vagy rank szol az unio? ROHEJ!
2013. aug. 24. 22:44
 3/16 anonim ***** válasza:
Ők ezt eléggé régen lépték meg, és azóta egyáltalán nem elég jelentős kisebbség ahhoz, hogy egyáltalán képviselve legyenek. Nálunk túl sok a cigány ahhoz, hogy egy ilyet megléphessünk.
2013. aug. 24. 22:46
 4/16 anonim ***** válasza:
17%

Mi már az Eu miatt nem tudjuk kikergetni õket.

De gondolom ilyen segély megvonásokat lehet még csinálni.

2013. aug. 24. 22:48
 5/16 anonim ***** válasza:
73%
segélymegvonás? nem lehet majd kilépni az utcára, 100 ft-ért elvágják a torkodat. vagy elmennek Brüsszelig rikácsolva
2013. aug. 24. 22:49
 6/16 A kérdező kommentje:
Egy hetig voltam Krakkoban,regen is jartam ki sokat,de egyet nem latni konyorgom! Igy aztan rendort sem latni annyit mint nalunk! Egy het alatt ketszer lattam rendorautot! Valami nagyon el van baszva.....
2013. aug. 24. 22:53
 7/16 anonim ***** válasza:
Azért (állitólag) lengyelország sem olyan jó. Egyik kollégámat például lengyelek rabolták ki. Három helyen szurkálták össze, stb...
2013. aug. 24. 22:59
 8/16 anonim ***** válasza:

Masfel evig eltem Varsoban es most elgondolkodtam hogy lattam e cigot. De nem emlekszem ra hogy talakoztam volna akar eggyel is.

Reszeg nokkel viszont annal tobbel.

2013. aug. 24. 23:39
 9/16 anonim ***** válasza:
Én ÉK-Szlovákiából mentem át Lengyelországba. A szlovák rész tele van cigánnyal, átmész a határon, a lengyel oldalon egy sincs belőlük. Mi is felfigyeltünk erre :)
2013. aug. 24. 23:41
 10/16 anonim ***** válasza:
35%
Magyarorszagon sikeresen kiirtottak a nemzeti ontudatot, mivel mi bunos nep vagyunk. A szerbekhez nem megy sem a cigany sem a zsido. Csak itt szeretnek elni ezek a parazitak
2013. aug. 24. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!