Baloldaliak! Házvásárláskor számít nálatok a döntésben, h laknak e a környéken romák?
Vagy teljesen mindegy, szívesen költöztök be a sorra is akár a kedvező lakásárak miatt?
Sőt, hungarofóbként örültök, h nem magyarokkal kell élnetek egy környezetben?
Na megjelent a hisztigép:)
A kérdésre nem válaszol, csak vergődik ész nélkül.
Többet nem is vártam a baloldaltól.
" "Tetszik" ez a neonáci mocsok, amiben ez a
kérdés és a válaszolói hemperegnek. És ha az
én válaszom törlődik, de a kérdés úgy unblock
nem, az eléggé rossz, széljobb uralmat jelezne
ezen az oldalon...
Amúgy nem gondokoztatok még el azon, hogy
bűrszín helyett viselkedés alapján kell
szomszédságot választani? A tolvaj fehérrel
nincsen baj, mert szerintetek genetikailag
felsőbbrendű?"
Brühühümmm!!
Pont a viselkedés alapján van mindenki ezen a véleményen.
Én nem vettem még észre, hogy egy "fehér" bűnözőt mosdassanak mondvacsinált indokokkal (pl. Kozma biztos c.ozott)!
11 évig laktam úgy ikerházban, hogy a ház mesék felében egy cigány család élt.
Egy évben 2x előfordult, hogy hangosan hallgatták a zenét, de egy erélyes átkopogásra abbahagyták. Szerintem ez nemcigány szomszédokkal is megesik.
Kérdező, Te viszont szerintem nem ismersz egyetlen liberálist sem, ha hungarofóbnak tartod őket. Költözz egyszer egynek a szomszédjába ;)
Hol van ez a varázslatos hely?
Ahol a cigányokkal egy házban éltek és mindegyik meg a többi is normális?
Én már nem dőlök be ezeknek a meséknek, itt minden liberális állítja magáról, h az egész faluban dolgosabb ember nincs a cigányoknál:)
Na persze!
Azért örülök, h ennyire futotta a balliberálisoktól.
Egy nem merte azt írni, hogy "Igen, bármikor beköltözök Ózdra, a legnagyobb putri közepébe, mert nincs velük semmi gond"
A legbátrabbak is olyan házban élnek, ahol akad EGY db család:D
"Én már nem dőlök be ezeknek a meséknek"
Ha minden beérkező információ közül csak azt fogadod el, ami belefér a kialakult világképedbe, a többit kamunak bélyegzed, akkor nyilván egyre erősebb lesz a meggyőződésed, de egyre inkább távolodni fogsz az objektív valóságtól.
Akkor hol is vannak ezek a helyek?
Mert szokás szerint csak a terelés megy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!