Baloldaliak! Házvásárláskor számít nálatok a döntésben, h laknak e a környéken romák?
Vagy teljesen mindegy, szívesen költöztök be a sorra is akár a kedvező lakásárak miatt?
Sőt, hungarofóbként örültök, h nem magyarokkal kell élnetek egy környezetben?
Végre egy igazi liberális, aki komolyan veszi az elveit.
Nagyon szép dolog tőled, h lefognád a lányod.
Ha rám hallgatsz te magad is csinálsz neki gyereket, ezáltal demonstrálva, h támogatod a roma beltenyészetet!
Nem, őket nem zavarják a romák. De a patás ördög cigány Orsós - Orbánt viszont nagyon utálják.
Komolyra fordítva, nekem van liberális ismerősöm, aki szónokol a jogvédelemről, egyenlőségről, de mikor megkértem, őszintén válaszoljon erre a kérdésre, bevallotta, ő sem venne házat cigányok lakta környéken. Eddig ér az ő liberalizmusuk. Messziről könnyű szeretni őket.
Kíváncsi lennék hány adná el az elit környéki vityillóját és költözne olyan helyekre, tutujgatni a kedveceit!
Hazug sz.ralakok, mindnek csak a pofája a nagy messziről.
"Tetszik" ez a neonáci mocsok, amiben ez a kérdés és a válaszolói hemperegnek. És ha az én válaszom törlődik, de a kérdés úgy unblock nem, az eléggé rossz, széljobb uralmat jelezne ezen az oldalon...
Amúgy nem gondokoztatok még el azon, hogy bűrszín helyett viselkedés alapján kell szomszédságot választani? A tolvaj fehérrel nincsen baj, mert szerintetek genetikailag felsőbbrendű?
9. Hát épp ez az. Bolond az aki csak úgy helyből rasszista. Állítom, hogy a túlnyomó többség nem az. Épp egyesek viselkedésével van baj. És azt látjuk, hogy ezek többsége, bizony sötét bőrű, és sajátos szocio - kultúrális környezetben él. Nem lehet nem észrevenni az összefüggést, még akkor sem, ha gondolatbűnözésnek számít. Kit érdekel a bőrszínük? A Száztagú Cigányzenekar egy tagját sem nézi le senki, mert cigányok, vagy sötét a bőrük, sőt büszkék vagyunk rájuk. Na de nem is "szüretelik" le a paraszt nehezen megtermelt terményét.
Azok, akik a problémákat elfedik, a megélhetési cigány politikusok és jogvédők épp a védenceiknek a cigányságnak ártanak a legtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!