FIDESZ-MSZP nagykoalíció, esélyek?
MSZP és a FIDESZ sosem fognak koalícióra lépni mivel az MSZP- balközép, FIDESZ- jobbközép ez most olyan mint PL: Demokrácia koalícióra lép a Nácizmussal, ilyen sosem lesz!!!
Rendszerváltás óta a magyar politikában az MSZP csak az SZDSZ-el lépet koalícióra, és a FIDESZ is csak az MDF-el lépet koalícióra, ez fordítva is igaz, mivel az SZDSZ is balközép, és az MDF jobbközép párt.
De ha valaki tud nekem PL: mondani a történelemben h balközép és jobbközép párt valaha is koalícióra-lépet bármilyen országból, az kérem írja meg, mert én nem hallottam ilyen koalícióról ;)
"De ha valaki tud nekem PL: mondani a történelemben h balközép és jobbközép párt valaha is koalícióra-lépet bármilyen országból"
CDU-SDP, SPÖ-ÖVP, hogy csak két példát említsek a közelmúltból, közeli országokból.
Az állítólag "jobbközép" MDF egyébként az MSZP és SZDSZ szövetségese jelenleg.
"De ha valaki tud nekem PL: mondani a történelemben h balközép és jobbközép párt valaha is koalícióra-lépet bármilyen országból, az kérem írja meg, mert én nem hallottam ilyen koalícióról ;)"
Németország: CDU (jobbközép) - SPD (balközép)
Ausztria: SPÖ (balközép) - ÖVP (jobbközép)
És nem a történelem, hanem napjaink... ;)
"kibas.ztak minket schengenből"
Mit szívsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!