Mit gondoltok azokról az emberekről akik szerint akinek nincs diplomája az szégyen?
21:11
Ebben igazad van, na most a diplomás elit meg aztán lehet egy harmadik szint akkor a te elméleted szerint, ill. ahogy én is elgondolom. Persze amikor már nem a diploma akérdés, hanem az, hogy MTA tag-e az illető vagy csak egyetemi docens, az ismét más kérdés.
De értem amit mondasz, a társadalmi "elit" kérdése igen izgalmas.
Nem lettek kiforgatva a szavaid, egyszerűen csak hozzáfűztem a saját megjegyzésemet, minden sértés nélkül! Sértéssel lett volna kiforgatás.
Amúgy igen, érdekes kérdés ez az "elit". Sajnos azt látjuk, hogy a mai "elit" nem annyira művelt emberekből áll, csak jó időben voltak jó helyen. Na őket én sem tolerálom semmilyen téren (ahogy pl. egy történészt vagy tervezőmérnököt, orvost tolerál az ember).
Azért nem kellene átcsúszni a diplomások fikázásába sem! Mert bárki elvégezheti az egyetemet, első diploma ingyenes, ha rosszak a körülménye mindenféle támogatást igényelhet, plusz ösztöndíj ha jól tanul, végső esetben diákhitel, de aki akarja az minimális költséggel el tudja végezni az egyetemet.
Inkább arra kellene gondolni, hogy nem a diplomától lesz egy ember jobb mint másik!
00:58
na azért már ne ott kössünk ki, hogy a végén szégyen lesz egy rangos egyetemen szerzett diploma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!