Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Jól látom, hogy többet kell...

Jól látom, hogy többet kell dolgozni azért, hogy szegényebbek legyünk?

Figyelt kérdés

Jól látom,hogy az országban egyre jobban meg kell dolgozni azért,hogy kicsivel szegényebbek legyünk a következő évben?

Vagy rosszul?

Úgy látom eddig azért kell többet,jobban dolgozni,hogy tarthassuk azt a szintet amin élünk,mindenki a magáét.

meg összehúzni a gatyamadzagot.

Most nekem úgy tűnik,hogy ezzel együtt sem tudják az emberek tartani maguk és kicsivel szegényebbek lesznek az előző évhez képest. Aztán jobban megszorítanak és egy elteltével még egy picivel kevesebbre futja. De nem a két évvel előbbihez képest hanem ár a tavalyihoz is. Tehát még lejjebb kerültek sokan.

Kicsit olyan, mintha azért kellene összehúzni magunkat és többet melózni,hogy szegényebbek lehessünk.

Mennyire látom rosszul? Csak a pesszimizmus, a magyar kishitűség és borúlátás szól belőlem?

2013. nov. 6. 13:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
2014. febr. 13. 23:22
 12/15 anonim ***** válasza:

7-es nagyon jó. A hasamat fogom. Gratula. Én speciel euróban és forintban is kevesebbet keresek mint 10 éve.

Így is megélek. De a legfájóbb, hogy többet is dolgozom + még öregszem is hozzá. Ez mondjuk pártoktól független. Jó nem teljesem mivel így is az átlagjövedelem többszöröséhez van szerencsém. (Nem is értem, hogy lehet megélni 200.00ö forintból) Mindenesetre nem vágyom sem a jobb-lik sem a ball-lik adóemelési ötleteire)

2014. márc. 19. 22:29
 13/15 anonim ***** válasza:

Én azt veszem észre, hogy BP-en és környékén, plusz pár nagyvárosban viszonylag jól élnek az emberek, az ország többi része meg lassan már Moldova.

Aki most jó helyen van, az vigyorog, aki meg nem, annak vagy nincs pénze elköltözni, vagy megy külföldre vagy leugrik a diófáról kötéllel a nyakában.

2014. márc. 20. 06:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem vagyok jó helyen biztos ,mert nincs pénzem de külföldre se akarok menni.

Akkor most le kell ugorjak a diófáról?

De azért vigyorgok.

:)

2014. márc. 20. 07:30
 15/15 A kérdező kommentje:
Azt mondják nincs is szebb, mint mosollyal az arcon meghalni :-)
2014. márc. 20. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!