Ettől miért lennék rasszista szülő?
Egyes magyarok mitől lettek ilyen furcsák?
Elmesélem...
A lányomat átírattam egy másik óvodába, mivel nem érezte jól magát és többször bántották is.
Ebbe az óvodában sok kisebbségi fiatal is jár.
Amikor új intézményt kerestem, próbáltam kutakodni, hogy mennyi kisebbségi jár oda, nem akartam, hogy újra megismétlődjön az ami történt.
Pár ismerősöm szerint én ezért rasszista vagyok, mert aszerint választok óvodát, hogy milyen az odajárok etnikai összetétele.
Nem értem , hogy ez miért rasszizmus.
Ahova sok kisebbségi gyermek jár, azok az óvodák nem jó hírűek és ok szülőtől érkezik panasz.
Teccik tunni, ez a kijelentés azé rasszista, mert a cigányoknak, zsidóknak, sváboknak, magyaroknak nincs eltérő szaguk, a bizonyos körülmények között élő embereknek viszont lehet a más körülmények között élőkétől eltérő.
Ha monnyuk egy japán gésa egy magyar étterembe betévedve aszongya, hogy pfű, micsoda büdös magyarszag van, az ugyanolyan rasszista megnyilvánulás, mint a kegyedé!
ma 20:43
Szokj hozzá, majd ha azt írják, hogy "magyarszag", az nem fog eltűnni, ne félj.
Nem Vagy Rasszista sőőt helyes a meglátásod csak támogatni tudom a fiamat 2 éven keresztül terrorizálták mikor feljelentést tettem rasszista voltam mert lassan oda jut az ország hogy ténylegeseb a cigánybünözés nem lesz elítélendő a rasszizmussal szemben
És igen rasszista lettem vagyok és leszek
Hiába fogsz küzdeni mindig ők nyernek a csótányokat se tudod lassan irtani vagy mindet egyszerre v értelmetlen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!