Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem segíteni?...

Tudnátok nekem segíteni? Izlandi munkáról lenne szó.

Figyelt kérdés
Nyáron szeretnék külföldön munkát vállalni,és Izlandot szemeltem ki.19 éves vagyok,még 1 évem vissza van suliból,így milyen munkát tudnék ott vállalni? Olyan 1,5-2 hónapot szeretnék kinn tölteni.Milyen árban vannak a szállások? Valamint mennyit lehet keresni? Angol nyelvvel elboldogulnék ott? Vagy szükséges ismerni az izlandit? Bármelyik kérdésben tudnátok nekem segíteni,nagyon hálás lennék : Előre is köszönöm.
2013. okt. 3. 19:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudom a többi skandináv országhoz hasonlóan szinte mindenki beszél angolul.

Izlandon a fizetések, árszínvonal kicsit alacsonyabb, mint a többi északi országban, körülbelül Írország szintjén van.

2013. okt. 3. 19:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Miért pont Izland?

Konkrét terv?

Mit szeretnél dolgozni?

2 hónapért felesleges kimenni, mert lehet ennyi idő kell ahhoz hogy munkát találj.

Legalább 2-3 havi tőke (lakhatás kaja) amíg nincs munkád.

El boldogulsz ott angollal, az izlandiak használják az angolt.

2013. okt. 3. 22:23
 3/3 anonim válasza:

[link]

Itt regisztrálj (ingyenes) és keress rá, hogy milyen munkák vannak Izlandon, most is keresnek pl. egy tejfarmra munkást.

Mikor én voltam 150.000 ISK (1 ISK árfolyamtól függően 1.6 - 2 HUF) volt a fizetésem (feketén) + kaptam szállást és ellátást.

Reykjavík-ban kb. 35-40000 ISK-tól indul egy szoba bérleti díja.

Viszont a repülőjegy nem olcsó (nekem kb. 130.000 Ft volt londoni átszállással és aztán még vissza is kell jönnöd.

Az angollal boldogulni fogsz, szinte mindenki beszél angolul mert egyrészt tanítják, másrészt alig szinkronizálnak valamit, minden angolul megy nekik izlandi felirattal, kivéve a gyerkeknek szóló dolgokat.

2014. febr. 18. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!