Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy ha a jelenlegi...

Igaz az, hogy ha a jelenlegi tendencia zajlik Európa fejlettem országaiban akkor 50 év múlva muzulmán államok lesznek?

Figyelt kérdés

Németországban már most majdnem 10 millió muzulmán van,és míg a németek száma csökken az övüké csak nő mert egy család 6-8 fős.

Franciaországban,Ausztriában,Olaszországban is hasonló a helyzet.

2013. szept. 15. 13:09
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
bocsánat elírtam...fejlettebb!
2013. szept. 15. 13:10
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem, az állításod nem igazolható.
2013. szept. 15. 13:12
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=V0Ny3epKCLU

A videóban ez a prof. elmagyarázza, érthetően.

Még könyvet is írt róla.

2013. szept. 15. 13:12
 4/14 anonim ***** válasza:

Sötét középkor 2, muzulmánok támadása...

Sajnos lehet benne valami, de a zsidók meg fogják akadályozni, mert ők a világ urai

2013. szept. 15. 13:13
 5/14 A kérdező kommentje:
3-as pont erre a videóra gondoltam,csak nem linkeltem ki
2013. szept. 15. 13:17
 6/14 anonim ***** válasza:

"Sötét középkor 2, muzulmánok támadása...

Sajnos lehet benne valami, de a zsidók meg fogják akadályozni, mert ők a világ urai

"

Hírcsárda? :D

2013. szept. 15. 13:18
 7/14 anonim ***** válasza:
Már egy pár hónapja nem olvasok hírcsárdát, volt ilyen cikk?
2013. szept. 15. 13:22
 8/14 anonim ***** válasza:
Én remélem, hogy inkább elcigányosodik, ami azt jelenti, hogy innen továbbállnak a retkek.
2013. szept. 15. 13:33
 9/14 A kérdező kommentje:
normális választ légyszíves..nem érdekelnek most a cigányok,meg a Zsidók!
2013. szept. 15. 13:46
 10/14 anonim ***** válasza:
48%

Jó, akkor válaszolok.

10 millió muzulmán népesség 85 milliós országban nem nagy arány akkor, ha az ország tudja tartani ezt a különbséget szociális megkülönböztetések nélkül. Sajnos a németek is átestek az agymosáson, így ők is befogadók, elnézőbbek lettek, azaz azoknak kell lenniük. A muzulmánok jelentős aránya dolgozik, nem a segélyért megy oda, hanem a jobb munkalehetőség miatt. Nálunk sem segélyért jönnek a törökök, hanem nyitnak egy éttermet vagy pénzváltót. Amíg ez a tendencia, addig nincs nagy baj. A bajok mindig gazdasági alapon kezdődnek, nem etnikai alapon. Ha ez összevág mint nálunk a cigánysággal, akkor a probléma sokkal szembetűnőbb.

2013. szept. 15. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!